Kategoriat
Yleinen

Liikesarjakilpailijat sivupotkua hiomassa

Taekwondokat sivupotkun kimpussa

Valmennuskeskuksen liikesarjaharjoitukset on saatu hyvään vauhtiin. Viime viikon torstaina oli ohjelmassa potkutekniikkapäivä. Päivän aiheena oli liikesarjakilpailijoiden haastavin potku eli sivupotku. Kuvassa Essi Labart ja Mirva Niiranen hakevat lisää voimaa kylkiin ja jalkoihin yhdellä sivupotkun osaharjoitteista.

Valmennuskeskuksen liikesarjaharjoitusten valmennusohjelma onkin rakennettu neljän osa-alueen ympärille. Osa-alueita ovat seisonnat, käsitekniikat, potkutekniikat ja liikesarjat. Liikesarjakilpailijat tulevatkin tutustumaan uudenlaiseen valmennusmalliin hyvin läheisesti seuraavien kuukausien aikana.

Toivotankin kaikki  liikesarjakilpailijat tervetulleeksi valmennuskeskuksen harjoituksiin. Erityisesti kannattaa tulla, mikäli haluaa voittaa liikesarjakilpailuissa!

Valmennuskeskuksen liikesarjavastaava

Petteri Kauppinen