Kategoriat
Yleinen

Taekwondolisenssi – lupa potkia

Voimassa oleva lisenssikausi on 1.1.-31.12.2012

Suomen Taekwondoliiton lisenssi on oltava kaikilla Taekwondoliiton toimintaan osallistuvilla (leirit, kilpailut, ym tapahtumat).  Kaikille harrastajille suositellaan myös Pohjolan tapaturmavakuutuksen ostamista lisenssin hankkimisen yhteydessä. Lisenssivakuutus on kattava ja turvallinen valinta. Vuonna 2012 vakuutusturva on aikaisempaa kattavampi mm. fysikaalisen hoidon osalta.
Taekwondourheilijat 2011 ry edellyttää lajilisenssiä ja vakuutusta kaikilta harrastajiltaan, jotka osallistuvat seuran järjestämiin tapahtumiin, kuten vyökokeisiin, salikisoihin, seminaareihin jne. Harrastajan on itse huolehdittava vakuutusturvastaan, vaikka ei lisenssiä jostain syystä hankkisikaan.

HUOM!
Taekwondourheilijat 2011 ry ei peri erillistä jäsenmaksua, vaan seuran jäseneksi liitytään ostamalla taekwondolisenssi ja merkitsemällä omaksi seuraksi Taekwondourheilijat 2011.

MITÄ LISENSSILLÄ SAA JA MINKÄLAISIA LISENSSEJÄ ON TARJOLLA?
Useimpiin Suomen Taekwondoliiton tapahtumiin osallistuminen edellyttää lisenssiä. Muihin lisensseihin paitsi kertalisenssiin kuuluu automaattisesti liiton jäsenlehti neljä kertaa vuodessa kotiin postitettuna. Lisäksi lisenssin lunastaneet saavat jäsenkortin, jolla saa 10 %:n alennuksen S-ketjun ruokaravintoloissa (Amarillot, Fransmannit, Rossot). Lasten ja nuorten lisenssit sisältävät automaattisesti täyden kilpailuoikeuden, aikuisten pitää valita itselleen sopivin lisenssi kolmesta vaihtoehdosta.

 1. Lasten lisenssi 1.1.1998 tai myöhemmin syntyneille
Hinta 30 euroa tai Pohjolan tapaturmavakuutuksen kanssa 40 euroa.
Lisenssiin sisältyy vapaa kilpailuoikeus. Lasten lisenssi on tarkoitettu myös ITF-tyyliä harjoitteleville.

2. Nuorten lisenssi 1.1.1993-31.12.1997 syntyneille
Hinta 39 euroa tai Pohjolan tapaturmavakuutuksen kanssa 126 euroa.
Lisenssiin sisältyy vapaa kilpailuoikeus.

3. Aikuisten lisessit 31.12.1992 tai aikaisemmin syntyneille

a) harrastuslisenssi
Hinta 49 euroa tai Pohjolan tapaturmavakuutuksen kanssa 174 euroa.
Lisenssiin sisältyy kilpailuoikeus vain harrastajasarjoissa.

b) liikesarjojen kilpalisenssi
Hinta 100 euroa tai Pohjolan tapaturmavakuutuksen kanssa 227 euroa.
Lisenssiin sisältyy kilpailuoikeus virallisissa kilpasarjoissa liikesarjojen osalta.

c) kilpalisenssi
Hinta 100 euroa tai Pohjolan tapaturmavakuutuksen kanssa 290 euroa.
Lisenssiin sisältyy kilpailuoikeus virallisissa kilpasarjoissa ottelun, liikesarjojen ja murskauksen osalta.

4. Kertalisenssi

Hinta 35 euroa. Tämä lisenssi on tarkoitettu kertaluontoiseen Taekwondoliiton tapahtumaan osallistumiseen (kilpailut, leirit, ym.). Lisenssi on voimassa vain yhden, erikseen nimetyn, tapahtuman yhteydessä. Lisenssiin ei kuulu Taekwondo-lehden vuosikertaa. Kertalisenssin käyttäjän on itse huolehdittava riittävän vakuutusturvan voimassaolosta. Kertalisenssi on voimassa 10 päivää maksuhetkestä eteenpäin.

5. Kannatuslisenssi

Hinta 25 euroa. Tämä lisenssi on tarkoitettu esimerkiksi taekwondoa harjoittelevien perheenjäsenille tai muille, jotka haluavat tukea Taekwondoliiton toimintaa. Lisenssi sisältää kannatusjäsenkortin lisäksi myös Taekwondo-lehden tilauksen kotiin postitettuna.

MITEN LISENSSIN OSTO TAPAHTUU?
1. Lisenssin uusiminen. Jos olet aiemmin maksanut lisenssimaksun, saat kotiisi jatkolomakkeen. Tarkistettuasi tietojesi (osoite, puhelinnumero jne.) oikeellisuuden, voit maksaa maksun. Maksettaessa on aina käytettävä viitenumeroa. Jos et jostain syystä saa jatkolomaketta, toimi kuten hankittassa uusi lisenssi (alla).

2. Uusi lisenssi. Mene lisenssin verkko-ostoon osoitteessa https://sporttilisenssi.slu.fi/index.php?lid=5171  ja toimi ohjeiden mukaisesti. Linkki lisenssin ostoon löytyy myös taekwondoliiton www-sivuilta: www.taekwondo.fi

1.    Henkilötiedot
Täytä henkilötietosi lomakkeelle.

2.    Lisenssitiedot
Tarkista henkilötietosi. Valitse seuraksi Taekwondourheilijat 2011, ja itsellesi soveltuva lisenssi. HUOM! Kannatuslisenssiä ostaessasi valitse seuraksi ”Kannatuslisenssi”.

3.    Hyväksyminen
Tarkista valitsemasi lisenssin tiedot ja tutustu Sporttiturvan tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin. Vakuutusehdot tulee hyväksyä ennen siirtymistä maksamiseen.

4.    Maksaminen
Maksa joko suoraan pankkinappien kautta tai tulosta/tallenna lasku. Maksettaessa on ehdottomasti käytettävä viitenumeroa!

Lisenssi kannattaa valita kerralla niin, että se riittää koko kaudeksi. ESIM. jos olet syntynyt 31.12.1992 tai aikaisemmin ja aiot kilpailla aikuisten liiga-sarjoissa vuoden 2011 aikana, niin hanki aikuisten kilpalisenssi.

Liiton toimistossa lisenssiasioissa Sinua auttaa Tiiu Tuomi, p. 09 3481 2505.

MITEN PITÄÄ TOIMIA TAPATURMATILANTEESSA?
Tapaturman sattuessa tärkeintä on hakeutua nopeasti hoitoon ja säästää kaikki tapaturman hoitoon liittyvän kulutositteet. Jos tapaturma edellyttää mittavia/kalliita hoitoja, kannattaa varmistaa etukäteen Pohjolasta ( www.pohjola.fi ), mihin hoitolaitokseen tulisi hakeutua.