Kategoriat
Yleinen

Kalajärven taekwondokurssit täydessä vauhdissa

Taekwondourheilijat 2011 aloitti kuluvana syksynä taekwondon peruskurssit Kalajärven koululla Espoossa. Tarjolla on harjoituksia kahdessa eri ryhmässä, kuvassa näkyvät 7 – 10-vuotiaat sekä 11 – 16-vuotiaat. Kaikki harjoitukset pidetään torstaisin Kalajärven koulun isossa liikuntasalissa, nuoremmat harjoittelevat 16:30 – 17:30 ja vanhemmat heti perään klo 17:30 – 18:30. Kurssit ovat tällä hetkellä puolivälissä ja meno mitä parhainta!Taekwondo | Espoo Kalajärvi

Kurssit jatkuvat marraskuun loppuun asti, jolloin kurssin läpikäyneet osallistuvat vyökokeeseen. Koetilaisuudessa mitataan kurssin aikana opittuja taitoja ja kaikille kokeen läpäisseille myönnetään keltainen vyö. Kurssin läpikäymisen jälkeen taekwondoharjoittelua jatketaan Konalan salilla Helsingissä sekä alkuvuodesta taas Espoon Kalajärvellä uuden kurssin voimin.