Kategoriat
Yleinen

Taekwondourheilijoille menestystä suomenmestaruuskisoista

Taekwondourheilijat menestyivät 3.11. järjestetyissä SM-kisoissa mainiosti.

Parhaista suorituksista vastasivat Hilla Palviainen naisten alle 67 kilon sarjassa ja Sophia Vassilaki kadettitytöjen alle 44 kilon sarjassa. Sekä Hilla että Sophia veivät sarjavoitot ja saivat kultamitalit kaulaansa. Lisäksi Hillalle tuli kultaa tyttöjen alle 68 kilon sarjassa, kun sarjaan ei muita ottelijoita uskaltautunut. Hopeaa ottivat Tanja Lovikka naisten alle 49 kilon sarjassa ja Juho “Jouko” Ranta miesten yli 87 kilon sarjassa. Lisäksi taekwondo-ohjaaja Pauli Raivio voitti miesten alle 67 kilon sarjan, tosin Lahden Taekwondoa edustaen.

Turnauksen taso ei noussut päätähuimaavaksi, mutta loistavia ottelijoitta ja otteluita nähtiin monessa sarjassa. Hillan voitto huippulahjakkaana pidetystä Maria Heikkisestä oli varsinainen trilleri loppuun asti. Lopputulos oli kuitenkin täysin selv’ä ja piste-erokin oli varsin reilu.

Mitalistimme yhteiskuvassa

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.