Kategoriat
Yleinen

Syyskuun salikisaraportti

salikisat 2Syyskuun salikisaraportti

Taekwondourheilijoiden syksyn 2014 salikisakausi on nyt avattu. Ensimmäiset kisa käytiin 12.9. perjantaina. Junnuja ja aikuisia oli paikalla tuvan täydeltä ja ottelut jatkuivatkin aina yhdeksään saakka. Hieno meininki ja tunnelma vallitsi salilla iltamyöhään.

Oli myös erittäin mukava nähdä Tapiolan taistelijat mittaamassa taitojaan Konalan matoilla. Porvoo, Loviisa ja Riihimäki olivat taas tuttuun tapaan myös edustettuina. Kiitos vain vieraileville tähdille.

Nyt uutena juttuna salikisoissa oli mukana myös pumse. Pumseja kävi tekemässä neljä rohkeaa kilpailijaa. Varsinaisesti ei vielä kisattu vaan kisailijat saivat palautetta ja arvion omasta suorituksesta.

Seuraavat karkelot käydään perjantaina 10.10. Vieläkään ei sali ollut aivan turvoksissa joten kaikki vain innolla mukaan!

Alla vielä tilastoja tämän vuoden salikisoista.