Kategoriat
Etusivu Yleinen

Valmentajan mietteitä Nurmijärveltä

Taekwondourheilijat Nurmijärvellä!

Heti ensimmäiseksi pitää kiittää kaikkia joukkueessa olleita ja paikalle saapuneita. Tunnelma oli hieno ja omien kilpailijoiden suorituksia seurattiin ja kannustettiin innolla. Oli taas kerran todella hauskaa olla mukana valmentamassa meidän huippujunnuja,.

Itse seurailin tällä kertaa suorituksia Ainon, Emmin, Jurin ja Fransin valmentajan roolissa. Ainon ja Emmin kanssa käytiin läpi iso liuta otteluja. Jurin ja Fransin kanssa käytiin kehässä yhden kerran. Kaikkia neljää yhdisti hieno voitontahto. Kaikissa otteluissa taisteltiin loppuun asti voitosta periksiantamatta vaikka voittoa ei aina tullutkaan. Muutama ottelu kuitenkin käännettiin tappioasemasta voitoksi juuri tällä voitontahdolla. Todella hyviä suorituksia jokaiselta ja tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti seuraavia taisteluita!

Sampolta ja Paulilta kuulin, että myös kaikki muutkin olivat onnistuneet ja näyttäneet erittäin hienoja otteita päivän otteluissa.

Onneksi olkoon kaikille hyvistä suorituksista ja palkinnoista!

Petteri valkku!