Kategoriat
Etusivu slider Yleinen

Berlin Openista 1. päivänä kovaa näyttöä

Berlin Open kokosi yli 1000 kilpailijaa Saksan pääkaupunkiin. Ensimmäisenä päivänä TU11 otti mittavan saaliin.

Ottelijoista kovin suoritus oli Eddie Quinonesilla, joka otteli normaalia sarjaansa ylempänä kadettipoikien alle 61 kiloisissa. Kaksi puolalaista olivat tulleet vain häviämään. Eddielle siis selvä sarjavoitto ja finaalivastustajalle nenä poskelle.

Liikesarjoissa kaikki osallistujat ottivat mitalit, kun Aino Kortelainen ja Luca Leskinen ottivat parisarjasta hopeaa sekä Sara Quinones ja Plum Kopisto pronssia. Aino vahvisti Itävallan kolmen hengen ryhmää, tuloksena sarjavoitto.

Sami Leskinen ja Severi Sarala jäivät otteluissaan ensimmäiselle kierrokselle ja Emilia Lahti toiselle. Suoritukset olivat kuitenkin hyviä. Berlin Open 2017 on varmasti heillekin mitalikisa.

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.