Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje

Christianille ja Essille mahtava mitalisaalis Hollannista

Taekwondourheilijoiden Christian Kamphuis näytti kyntensä viikonloppuna liikesarjojen Hollannin avoimissa. Kirkkaimman mitalin Christian nappasi yli 18 vuotiaiden freestyle-sarjasta. Hopea taas ripustettiin kaulaan erittäin kovatasoisessa U30 yksilösarjassa. Taakse jäi mm. ETU:n rankingia johtava Sveitsin Steve Marro. Värisuora täydentyi U30 parisarjassa Essin kanssa saavutetulla pronssilla. Essi jäi harmittavan niukasti finaalista omassa U30 yksilösarjassaan sijoittuen kilpailun yhdeksänneksi. Valmentajana reissussa oli seuran edustaja ja liikesarjamaajoukkueen päävalmentaja Heikki Liukkonen.

Seura onnittelee mitalisteja hienosta kisareissusta!

puumse2

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.