Kategoriat
Etusivu slider Yleinen

EM -kilpailujen ja Ikaalisten kisan tuloksia

Ottelukauden päätöskilpailuiden tulokset (hieman myöhässä)

Tämän vuoden EM-kilpailut ja Ikaalisissa järjestetyt alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut käytiin samaisena viikonloppuna 21.-22.5. Taekwondourheilijat oli vahvasti edustettuna molemmissa kilpailuissa, mikä tarkoitti koutseille täyttä työpäivää. Kaiken kiireen keskellä jälkiuutisoinnit unohtuivat, mutta tilanne korjaantuu nyt.

EM-kilpailuissa Jenna ja Teemu edustamassa Suomea ja seuraa

Teemu Heino edusti Suomea jo peräti 11. kerran EM-kilpailuissa ja oli myös kilpailuiden vanhin ottelija. Teemun tie jäi harmittavasti alkukierroksille, kun Serbian Djorde Marcetic vei tiukan kamppailun jatkoerässä varsinaisen peliajan päätytty 7-7-. Teemu kuvasi päivän kuntoaan hieman väsyneeksi, mutta oli tyytyväinen otteluun päivän kuntoon nähden. Hyvänä päivänä serbi olisi varmasti jäänyt jalkoihin. Jenna nappasi maittavan avausvoiton kyproksen edustajasta hienolla nousulla takaa-ajoasemasta. Toisella kierroksella vastaan asteli olympiahopeamitalisti Turkin Nur Tatar, jonka jalat toimivat juuri niin hyvin kuin saattoi odottaa. Turkkilaiselle suhteellisen selvä voitto, mutta Jennalle arvokasta tuntumaa siitä, millä tasolla maailman kärki tällä hetkellä liikkuu.

Emmi alle 21-vuotiaiden Suomen mestariksi

Emilia Lahti päätti voittokaan kilpailukeväänsä ottamalla kultaa alle 21-vuotiaiden SM-kilpailuista Ikaalisista. Emmi otteli kaiken lisäksi ikäistään vanhempia vastaan ja nappasi siinä sivussa kultamitalin myös omasta ikäluokastaan. Kova treeni ja määrätietoinen työ alkavat näkyä kisakentillä. Kultamitaleista junnusarjoissa vastasivat Sofia Sarala, Jenny Vettenniemi; Janika Tatti ja Aino Kortelainen. Huonoin sijoitus oli kolmonen, joten joukkue oli aikamoisessa vedossa. Iso kiitos myös vanhemmille, jotka toimivat kisoissa koutsien aputonttuina.

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.