Kategoriat
Etusivu slider Yleinen

Essi sijoille 9.-16. Perussa

Essi Labart ja Christian Kamphuis edustivat Suomen liikesarjojen MM-kisoissa Perussa maan pääkaupungissa Limassa 29.9.-2.10.2016.

Essi kilpaili yksilösarjassa lauantaina. Kaikissa yli 18 vuotiaiden yksilösarjoissa kilpailitiin ensimmäistä kertaa single elimination -järjestelmällä (cup-kaavio). Kilpailijoille arvotaan vastustaja ja parempi näistä kahdesta etenee seuraavalle kierrokselle. Ensimmäisellä kierroksella vastaan vastaan asettui Kroatian edustaja. Essi teki kilpailusuoritukset Kroatiaa vastaan omalla huipputasollaan. Kroatia jäi taakse ja Essi eteni neljännesfinaaleihin. Seuraavasta vastustaja oli kokenut Gabriella Coffa Hollannista. Hyvät esitykset eivät riittäneet tiputtamaan hollantilaista, joten Essin lopullinen sijoitus oli täten: 9.-16.

Essi ja Christian kilpailivat alle 30 vuotiaiden parisarjassa. Ehyistä esityksistä huolimatta semifinaalipaikka jäi parilta valitettavasti saavuttamatta. Parisarja käytiin cut-off -menetelmällä eli ensimmäiseltä karsintakierrokselta pääsee pisteiden perusteella puolet kilpailioista semifinaaliin ja vastaavasti semifinaalin kahdeksan parasta etenevät finaaliin. Myöskin finaalissa kaikkien kilpailijoiden pisteitä verrataan toisiinsa, ja voittaja ratkeaa pisteiden perusteella.

Christian kilpaili parisarjan lisäksi myös yksilöfreestylessä. Sarja käytiin sunnuntaina. Freestylen kilpailijamäärä on kasvanut huimasti ja tällä kertaa yli 18 vuotiaiden miesten yksilösarjassa oli 23 kilpailijaa. Christianin lämmittely sujui mallikkaasti, mutta valittavasti kilpailulavalla maitohapot saivat vallan ja Christian joutui tiputtamaan potkut pois akrobatisista liikkeistä, mikä sakotti huomattavasti pisteitä. Illalla käyty kahdeksan hengen finaalipaikka jäi tällä kertaa haaveeksi.

Kisan taso oli kova, joskin suomalaiset ottivat hämmästyttävät kaksi pronssia, naisten +30 v ryhmäsarjasta ja naisten -40 sarjasta.

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.