Kategoriat
Etusivu slider Yleinen

Christianille pronssia Belgiasta

Taekwondourheilijoiden Christian Kamphuis oli kovassa kisavireessä Belgian G1-turnauksen liikesarjoissa 18.3.

Christian, Olli Siltanen (Budokwai) ja Frans Salmi (Budokwai) nappasivat pronssia U30-miesten ryhmistä. Ryhmä oli lisäksi paras eurooppalainen ryhmä, mikä lupaa hyvää tulevia EM-kisoja ajatellen. Kilpailun taso oli yleisesti ottaen todella kova, kun mukana oli esimerkiksi Taiwanin tehokas ja monilukuinen maajoukkue, joka putsasi pöytiä erityisesti U-30 sarjoissa. Christian kuitenkin eteni yksilösarjansa haastavassa eliminaatiokaaviossaan kolme kierrosta eteenpäin aina sijoille 9.-16.
Huippusuoritus!

Myös Plum Kopisto ja Aino Kortelainen näyttivät poomsaeosaamisensa kansainvälisillä kentillä. Plum eteni kadettisarjoissa finaalikierrokselle 19 kilpailijan joukosta. Loppusijoitus Plumilla kuudes, eikä mitali jäänyt tosiaankaan mahdottomien pisteiden taakse. Aino oli valitettavasti ainoa osallistuja sarjassaan, mutta tehokkaat esitykset eivät kyllä jättäneet ketään kylmäksi.

Sunnuntaina ottelun puolella Plum jatkoi työsarkaansa kadettisarjassa. Vastaan asettunut saksalainen oli tällä kertaa Plumia parempi, mutta vain karvan verran. Vauhdikas potkuralli päättyi lopulta 15-10. Tuikku Holopainen hoiteli ensimmäisen portugalilaisen vastustajansa tarkalla ottelulla 5-4. Seuraavalla kierroksella vastaan asettunut serbi vei tasaisen ottelun nimiinsä jatkoerän pääosumalla. Urheilijoiden otteet molempien kilpailumuotojen puolella lupaavat hyvää loppukevään kilpailuja ajatellen. Kisavarmuus alkaa löytyä, mutta vielä pikku viilauksia on tehtävä. Treeneissä nähdään!

OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.