Kategoriat
Etusivu Yleinen

Tallinnan Ambassador Cup menestys

Viron Ambassador Cup käytiin 9.12. perinteikkäässä Kalev Hallissa. Suomesta mukana olivat TU11:n ja Nurmijärven joukkueet. Reissu ei sujunut kommelluksitta, mutta urheilullinen anti oli mainio.

Severi Sarala otteli junnupoikien -68 kilon sarjassa vieden molemmat ottelunsa ja kaulaan ripustettiin kultamitali. Vastukset olivat yllättävän tiukkoja, mutta voitot selkeitä.

Emilia Lahti ja Milla Väyrynen kipailivat alle -53 kilon sarjassa. Emmi hävisi oman puolivälieräavauksensa. Järjestäjät antoivat hänelle jo pronssimitalin, mutta huomasivat että siitä pitääkin otella. Millan ja toisen semifinaalin hävinneen virolaistytön kesken käytiin siis pronssiottelu ja Milla ottikin mitalin selkeällä ja älykkäällä ottelulla. Parin vuoden tauon aiheuttama jännitys, joka näkyi avausottelussa, vaihtui varmaan tekemiseen.

Plum Kopisto ja Venne Viitaniemi naputtelivat selkeät voitot sarjoissaan. Venne voitti molemmat ottelunsa täysin ylivoimaisesti ja Plumkin otteli selkeitä voittoja kolmessa ottelussaan juniorisarjassa. Kadettisarjassa Plum hävisi avausottelunsa hyvän taistelun jälkeen paljon isommalle latvialaisvastustajalle. Alla oli jo kaksi tiukkaa junnumatsia eikä taukoa juuri ollut.

Jännittävin päivä oli Sofia Saralalla, jolla ei pitänyt olla otteluja ensinkään. Kuitenkin vastustajia yhtäkkiä löytyikin B-sarjasta, jossa pääkontakti oli kielletty. Sofia joutui ensimmäiseen otteluun kylmiltään, mutta vei sen kuitenkin nimiinsä. Finaali venyi Golden Pointiin, joka kuitenkin kääntyi helposti Sofialle.

Järjestelyissä oli toivomisen varaa, mm. toiselle yölle varattua hotellihuonetta ei ollutkaan, aikataulut kulkivat miten sattuu jne… Kuitenkin neuvokkaat vanhemmat ja asioihin rauhallisesti suhtautuvat urheilijat hoitivat asiat oikeaan järjestykseen.

Ottelujoukkueen menestyksekäs kausi saatiin pakettiin arvoisellaan tavalla, mitalijuhlien merkeissä!

Venne Rules OK!
Sofiaa naurattaa kiire ja hosuminen
Viimeinen yö meni Hostellissa. Samppa ja Emmi ainakin sopeutuivat hyvin.
Severin finaalivastus halusi yhteiskuvaan voittajan kanssa.
Koko joukkue ennen otteluja