Kategoriat
Etusivu Yleinen

Emmi voittokaana Ikaalisissa

Emmi löysi erinomaisen kisavireen Ikaalisissa

Ikaalisten kilpailu oli viimeinen ottelutapahtuma ennen Heinäkuun SM-kilpailuja. Taekwondourheilijat oli liikkeellä poikkeuksellisen pienellä joukkueella, kun mitalijahdissa oli ainoastaan Emmi koutsinaan Mari. Suurin osa muusta joukkueesta oli samaan aikaan leireilemässä Konalassa.

Emmin sarja oli yksi kisan isoimmista liigasarjoista, joten ilmaiseksi ei mitaleita jaettu. Emmi ei kuitenkaan jättänyt paljoa jossittelemista naputtaessaan ensimmäisessä matsissa taululle 20-3 ja seuraavassa 17-3. Finaali oli jo tasaisempi, mutta voittajana matolta poistui Emmi! Tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti SM-kisoja.

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.