Kategoriat
Yleinen

Berlin Open tarjosi TU:lle tohinaa, tunteita ja tuloksia

TU:n kisajoukkue nappasi 3 mitalia ottelusta ja 5 liikesarjoista

Eddie ahkeroi kultaa junioripoikien – 73kg sarjassa. Rento ja mainio tekemisen meininki näkyi katsomoon saakka. Suoriutuminen oli finaalivastustajankin mielestä niin vakuuttavaa, että ottelu vietiin luovutusvoitolla.

Sara sijoittui upeiden matsien jälkeen hopealle kadettityttöjen +59kg sarjassa. Finaali oli hurja ja Sara taisteli loppuun saakka hienosti hakien hyviä pistepaikkoja. Saralle lisäksi poomsaesynkrosta kultaa ja yksilöstä pronssia. Saralle siis värisuora mitaleita!

Alina voitti kaksi ensimmäistä otteluansa juniorityttöjen -59kg sarjassa. Alina tsemppasi täysillä myös välierässä kovaa vastustajaa vastaan, joka lopulta voitti koko sarjan. Alinalle siis pronssia upean päivän päätteeksi.

Venne oli kovassa vireessä jo lämmittelyalueella ja voittikin ensimmäinen ottelunsa vahvalla tekemisellä kadettipoikien -37kg sarjassa. Venne loukkasi jalkansa ensimmäisessä ottelussa. Toiseen otteluun jouduttiin lähtemään hiukan kipua tunnustellen. Venne taisteli ottelun loppuun saakka kylmäpäisesti, mutta tällä kertaa vastustaja meni jatkoon.

Janika lähti ottelunsa ensimmäiseen erään hyvällä draivilla ja voittikin tilanteita kadettityttöjen -47kg sarjassa. Suojauksen herpaantuessa ottelu päättyi kuitenkin tyrmäykseen vastuksen pääosumalla. Janikalle siis kotiinviemisinä arvokkaan kilpailukokemuksen lisäksi “luomivärit” silmäkulmassa.

Viime vuoden sarjavoittaja Jenny jäi tällä kertaa ensimmäiselle kierrokselle, mutta asenteen ja yrityksen puutteesta ei voi lainkaan syyttää. Jenny taisteli loppuun asti ja piti kilpailua tärkeänä kokemuksena tulevia koitoksia ajatellen.

Aino ahkeroi päivän aikana sekä ottelu että poomsekentällä. Ottelulentällä vastaan asettui pitkänhuiskea ukrainalainen, joka onnistuikin osumaan Ainoa napakasti nenään jolloin ottelu piti keskeyttää. Tyrmäyksestä huolimatta Aino pystyi tekemään vielä poomsaen ryhmäsuorituksen. Poomsessa tuloksena oli kultaa yksilösarjasta ja tiimisarjasta!

Plum kilpaili myös ottelussa ja liikesarjassa. Ottelulentällä ei tällä kertaa onnistanut, vaikkei kaukana avausmatsin voitto ollutkaan. Poomsaesta kuitenkin kultaa vahvojen suoritusten siivittämänä!

Severi taisteli miesten 74-kiloisissa erittäin tasaisen matsin, joka ratkesi vasta golden point -erässä vastustajan hyväksi. Severin taktiikka piti alusta loppuun hienosti ja jalka kävi useamman kerran senttien päässä vastustajan kypärästä ja kerran sinne hienosti upposikin. Harmillisesti muutama oma varoitus ja vastustajan onnistuminen jatkoerässä kallistivat ottelun saksalaisen eduksi.

Iines jäi tällä kertaa ensimmäiselle kierrokselle. mutta kokemuspankkiin tilittyi mukavasti matskua. Vastustaja oli nopea ja taitava, mutta Iines pysyi hyvin mukana tilanteissa.

Sofia oli sunnuntaina ainoana TU:laisena ottelumatoilla ja joutuikin siirtymään painoluokkaa ylemmäs saadakseen vastustajia. Sofia teki hienoja osumia ottelussaan ja taisteli asenteella loppuun saakka. Lauantaina Sofia ahkeroi Saran ja Ainon kanssa kultaa kadettityttöjen ryhmäliikesarjasta sekä pronssia yksilöstä.

Katsomossa kisattiin kilpailuiden aikana kannustuksessa ja TU tietysti voitti, vaikka porukan vakio kiljukaulat olivatkin muilla mailla.

Opettavaisen kilpailun jälkeen joukkue suuntasi kohti illuusiomuseota, jonka jälkeen havaintoja ei ole.

Isot onnittelut mitalisteille!