Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Hyvää meininkiä Rauman kisoissa

Rauma Open 2019 ottelukilpailut järjesteettiin lauantaina 13.4. Takekwondourheilijat oli liikenteessä pienellä joukkueella, mutta itse kukin sai useamman matsin ja sopivan kovia vastustajia. Reissu oli onnistunut niin mitalien määrällä kuin kokemuksen karttumisella mitattuna.

Plum ahkeroi tuttuun tapaan kahdessa painoluokassa, joissa molemmissa eteni finaaleihin selkein luvuin. -59 kiloisten sarjan finaali käytiin ensin ja Plum hallitsikin matsia kaksi erää. Harmillisesti pitkä päivä näkyi jaloissa ja bensa loppui viimeisessä erässä ja näin hopeinen mitali kaulaan. Yhden matsin tauon jälkeen vastaan asteli -63 kiloisissa seurakaveri Lauri, joka oli raivannut tiensä finaaliin todella kovalla työvoitolla välieräottelussa. Pojat tarjoilivat jälleen vauhdikasta ja tasaista vääntöä. Lopputuloksena kultaa Plumille pistein 17-11. Bardia otteli miesten -74 kiloisissa ja otteli niin ikään finaaliin varmoin ottein. Entuudestaan tuttu ja haastavaksi tiedetty vastustaja oli vielä tällä kertaa edellä ja myös Bardialle hopeaa kotiintuomisina.

Mainio kisa kaikilta kolmelta. Onnittelut mitaleista!