Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Liikesarjajoukkue napsi mitaleita HNMKY Taekwondo Openista

Osa liikesarjajoukkueesta oli viikonloppuna Berliinissä kisaamassa, mutta loput suuntasivat Malmilla järjestettyyn HNMKY:n liikesarjakilpailuun ja tulokset olivat jälleen mahtavia!

Eeron kisakunto osui nappiin ja tuloksena voitto junnupoikien sarjasta vakuuttavilla esityksillä. Myös pisteet kertoivat onnistuneesta päivästä. Eero nappasi lisäksi vielä hopeaa parisarjasta Mudo Lohjan Elvi Ollilan kanssa.

Kultaa ripustettiin myös Alexin ja Bellan kaulaan molempien viedessä omat kadettisarjansa. Vickanille hopeaa kadeteista ja pronssia parisarjasta Alexin kanssa.

Aikuisten yksilösarjoissa kisasivat Tiitu ja Laura, joista jälkimmäinen myös valmentajan roolissa. Molemmat onnistuivat mainiosti kovatasoisissa sarjoissaan. Lauralle pronssia U40-naisista ja Tiitulle hieno neljäs sija U30-naisista. Tämän lisäksi Lauralle kultaa pareista Vihdin Jeppe Aukion kanssa.

Isot onnittelut koko joukkueelle!