Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Sara hopealle Sofia Open G1-kisassa

Taekwondourheilijoiden joukkue kovassa vedossa Sofiassa

Pääsiäistä voi viettää monella tavalla ja yksi parhaista on tietysti osallistua taekwondokisoihin. Sara, Venne, Alina, Chahra ja Chaimaa näyttivät kyntensä Sofia Open 2019 G1-kilpailuissa ja tulokset puhuvat puolestaan.

Saralla oli todellinen huippupäivä kun tieltä lakosi ensin G1-mitalisti Serbiasta ja tämän jälkeen Kyproksen hallitseva mestari. Finaalin ukrainalainen vastustaja oli hänkin meriittejä kerännyt ja kutkuttavan tasainen taisto saatiinkin nähdä. Aivan loppuun saakka tilanne olisi voinut kääntyä kummin tahansa, mutta lopulta Saran oli tyytyminen hopeaan. Upea suoritus Saralata ottaen huomioon, että jokainen vastustaja oli lähes päätä pidempi.

Chaimaa otteli sairastelun jälkeen puolikuntoisena, mutta tyylitteli silti erinomaisen avausvoiton Kreikkaa vastaan. Välierä oli myös mitä tiukin ja ratkaisua haettiin aina jatkoerään saakka. Ikävä kyllä pisteet tällä kertaa vastustajalle. Hampaankoloon jäi tietysti, sillä Chaimaa nappasi useitakin selkeiltä näyttäneitä pääosumia, joista ei kuitenkaan pisteitä syystä tai toisesta tullut. Hienosti kuitenkin pronssia kaulaan ja tulokset kertovat, että kirkkaammat mitalit ovat aivan käden ulottuvilla.

Chahran itsevarmat otteet jatkuivat Belgian kisojen hopean perään. Avausottelussa kaatui Australia luvuin 13-7. Puolivälierässä vastaan asteli kova serbi, joka vei tällä kertaa pidemmän korren ja näin ollen Chahran sijoitus viides.

Venne taisteli erinomaisen ottelun edelleen toipilaana sairastelusta. Ottelu oli tasainen, mutta puolikuntoisena on vaikea pitää vauhtia yllä, joten matsi meni valitettavasti Ukrainan nimiin. Erinomaista kisakokemusta kuitenkin Vennelle. Myös Alinalle harmittava avaustappio, mutta yhtä kaikki repullinen arvokasta kokemusta kotiinviemisiksi.

Tulosten lisäksi kilpailureissusta jäi muutenkin hyvä maku suuhun. Valmentajina olleet Eddy ja Fatima saivat joukkueen erinomaiseen vireeseen ja joukkuehenki oli katossa. Kaikki suomalaiset olivat paikalla yhtenä porukkana ja auttoivat sekä kannustivat toisiaan. Mahtavaa!

Isot onnittelut mitalisteille!