Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Ennätysiso joukkue kahmi mitaleita Nurtsilta

Huikeita jännitysnäytelmiä ja mahtavaa fiilistä Nurtzi Open 2019 -kilpailuissa

Taekwondourheilijat mittelivät mitaleista lauantaina 11.5. kansainvälisessä ja tasokkaassa Nurtzi Openissa 38 kilpailijan voimin. Menestyksestä kertoo toiseksi parhaan seuran palkinto!

Paikalla olleet todistivat huippufiilistä ottelijoiden ja kannatusjoukkojen osalta. Koutseilla riitti kiirettä, mutta tämä ei menoa haitannut. Joukkueenjohtajana kilpailuissa toiminut Mari raportoi:

“Lasten pienimmissä sarjoissa ensikertaa mukana olivat Vivian, Lisandra, Arvi, Noel, Jalmari ja Yusuf. Kaikki taistelivat hienosti ensimmäiset kilpailunsa. Jokaiselta nähtiin kentällä hyvää asennetta ja sinnikästä tekemistä sekä hienoja yrityksiä.

Poikien pienimmässä sarjassa ottelivat myös Max ja Luca, joilla olikin yhden kisan verran kokemusta alla. Tällä kertaa Max voittikin koko -26kg sarjan. Kultamitalin sai kaulaansa tiukkojen otteluiden jälkeen myös Yusuf -30kg sarjasta.

9-11-vuotiaissa ottelivat aloittelijoiden sarjassa Vanessa, Hasan, Teemu ja Khaled. kokeneempien puolella pelasivat Alisa, Milay ja Markus. Kaikilta nähtiin hyvää meininkiä ja hienoja otteita. Teemulle ja Milaylle irtosi kotiinviemisiksi kahden ottelun jälkeen kultaa ja Vanessalle hopeaa!

Hasan osoitti ensikertalaisena taitavaa liikettä ja tilanteen hallintaa. Tiukka taistelu kääntyi kuitenkin vielä vastustajan hyväksi.

Kadetit tekivät hienoja suorituksia sekä aloittelijoissa, että kokeneempien sarjoissa. Mukana kilpailemassa olivat Iines, Sara, Jenny, Janika, Sofia, Kaisla, Honey, Priya, Alina, Venne ja Hamza. Kirkkaimmista mitaleista sai todella taistella ja ensi kierroksille jääneidenkin otteet olivat erinomaisia kovia vastustajia vastaan. Aloittavien puolella Alinalle mainio sarjavoitto ja edistyneissä Iinekselle ja Saralle kotiinviemisinä  kultaa kaulaan. Molempien finaalitaistelut osoittivat upeaa sinnikkyyttä ja keskittymiskykyä pitkän päivän jälkeen.

Junioreissa Taekwondourheilijoita edustivat Emmi, Alina Shor, Lauri, Teresa ja Eddie. Lähes kaikki nappasivat mitalit, vaikka kirkkaimmat kalahtivatkin tällä kertaa vastuksien kaulaan. Erityisesti mieleen jäivät Eddien huima ja tasainen kamppailu Norjan EM-mitalistia vastaan. Lauri, Emmi ja Alina ottivat kaikki mahtavat avausvoitot ja Lauri vielä seuraavankin perään jääden kuitenkin pronssille. Alina Shor jatkoi finaaliin asti, mutta tällä kertaa oli tyytminen hopeamitaliin.

Aikuisten sarjoissa kentällä mittelivät Bardia ja Severi sekä +30 vuotiaiden raskaassa masters -sarjassa Risto ja Riku.

Bardia eteni upeasti finaaliin, joka muodostuikin varsinaiseksi jännitysnäytelmäksi. Upean ottelun päätteeksi Bardia sai kaulaansa kultaa ja poistuikin hallista mestarin elkein sarjavoittajana. Bardia huudatti hallia tapansa mukaan myös katsomosta päivän aikana.

Severi jäi hyvästä suorituksesta huolimatta tällä kertaa ensimmäiselle kierrokselle.

Rikun avausmatsi ratkesi hyvistä otteista huolimatta vastustajan hyväksi. Risto tyylitteli sarjassa finaaliin, jonka vastustaja kuitenkin vei pitkän päivän päätteeksi.

Koutseilta kiitos koko mukana olleelle köörille. Kumarrus huoltojoukoille, jotka pitivät upeasti katsomossa pakkaa kasassa valmentajien kentällä kökötyksen aikana.

Ottelijoille onnittelut uusista saavutuksista!”

Kaikki tulokset>>

Otteluiden tulokset kaavioissa>>

Kuvafiiliksiä