Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Hienoja suorituksia toukokuun vyökokeissa

Reippaasti uusia vyöarvoja kaikista ikäryhmistä

Toukokuun vyökokeissa on perinteisesti ollut kaikkein eniten uuden vyöarvon tavoittelijoita, eikä poikkeusta tullut tänäkään vuonna.

Vyökoeviikko alkoi maanantaina, kun Petteri otti vastaan pienten lasten tasokokeen. Aktiviisus treeneissä näkyi varmana tekemisenä kokeessa ja ennenkaikkea mahtavana tsemppinä!

Tiistaina vuorossa olivat aikuisten alemmat vyöt ja koetta valvoi Pauli. Tekninen osaaminen oli erinomaisella tasolla, eikä rima jäänyt edes väpättämään kenenkään kohdalla.

Torstaina uusia vyöarvoja havittelivat ylemmät vyöt sekä nuorten että aikuisten ryhmistä Juho R:n ja Paulin valvovan silmän alla. Kaksi ja puolituntinen koe oli intensiivinen, mutta ryhmä tuntui syttyvän entisestään kokeen vanhetessa. Kokeen päättyessä ei ollut epäselvää etteikö ryhmä olisi uusia vyöarvojaan ansainnut.

Perjantaina pidettiin peräti kolmet kokeet kun Teemu ja Juho K. ottivat vastaan lasten ja nuorten alempien vöiden kokeet. Tsemppi ja yritys eivät näiltäkään porukoilta loppuneet kesken ja oli mukava nähdä, miten paljon harrastajat ovat jälleen edenneet sitten viime kokeensa.

Isot onnittelut kaikille uuden vyöarvon suorittaneille!

Muistathan treenata kesälläkin ahkerasti, sillä elokuussa on seuraava mahdollisuus suorittaa uusia vöitä. ;)