Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Kesän harjoitusajat

Kesä on mitä parasta aikaa harjoitella!

Taekwondourheilijoiden treenit jatkuvat läpi kesän, poislukien heinäkuun kaksi keskimmäistä viikkoa, jolloin valmentajat ovat kesälaitumilla. Kesä onkin mitä parasta aikaa harjoitella muiden kiireiden hellittäessä. Ahkerimmat kesätreenaajat osallistuvat myös elokuussa järjestettävään vyökokeeseen.

Tasoryhmiä yhdistellään aina kesäisin ennen uusien alkeisryhmien alkamista syksyllä. Tämä onkin erinomainen tapa siirtyä osaksi jatkoryhmää ja päästä treenamaan uusien kavereiden kanssa. Perjantaina ei järjestetä laisinkaan harjoituksia, mutta kaikille löytyy silti runsaasti treenivalikoimaa myös perustreenien ulkopuolelta.

Kesällä totta kai myös ulkoillaan. Lapsille järjestetään uutena harjoituksena peleihin ja leikkeihin painottuva treeni, jossa ollaan pihalla aina kun sää salliin. Nuoret ja aikuiset taas ottavat rusketusta tietysti jätemäellä perinteisen mäkitreenin merkeissä.

Kesäharjoittelu pähkinänkuoressa

4-6-vuotiaat

  • Yksi perusharjoitus
  • Leikit ja pelit muiden lasten kanssa tiistaisin. Mukaan ulkoiluun sopiva varustus

7-9- ja 10-12-vuotiaat

  • Kaksi ikäryhmän omaa harjoitusta
  • Leikit ja pelit muiden lasten kanssa tiistaisin. Mukaan ulkoiluun sopiva varustus

13-15-vuotiaat ja +16-vuotiaat

  • Kaksi ikäryhmäien omaa harjoitusta
  • Yleinen potkuharjoitus keskiviikkoisin. Keskittyy eri potkutekniikoihin taidon ja toistojen kautta.
  • Oheisharjoitukset. Mukana tietysti mäkitreeni vaihtoehtona keskiviikon potkuharjoitukselle.

Kilparyhmät

  • 3-4 oman kilpamuodon harjoitusta viikossa
  • Oheisharjoittelu

Harjoitusajat 3.6.-8.8. (Huom. kesätauko salilla 8.-21.7.)