Kesä on mitä parasta aikaa harjoitella!

Taekwondourheilijoiden treenit jatkuvat läpi kesän, poislukien heinäkuun kaksi keskimmäistä viikkoa, jolloin valmentajat ovat kesälaitumilla. Kesä onkin mitä parasta aikaa harjoitella muiden kiireiden hellittäessä. Ahkerimmat kesätreenaajat osallistuvat myös elokuussa järjestettävään vyökokeeseen.

Tasoryhmiä yhdistellään aina kesäisin ennen uusien alkeisryhmien alkamista syksyllä. Tämä onkin erinomainen tapa siirtyä osaksi jatkoryhmää ja päästä treenamaan uusien kavereiden kanssa. Perjantaina ei järjestetä laisinkaan harjoituksia, mutta kaikille löytyy silti runsaasti treenivalikoimaa myös perustreenien ulkopuolelta.

Kesällä totta kai myös ulkoillaan. Lapsille järjestetään uutena harjoituksena peleihin ja leikkeihin painottuva treeni, jossa ollaan pihalla aina kun sää salliin. Nuoret ja aikuiset taas ottavat rusketusta tietysti jätemäellä perinteisen mäkitreenin merkeissä.

Harjoitusajat 3.6.-8.8. (Huom. harjoitusaikoihin voi tulla vielä pieniä muutoksia)