Taekwondourheilijoita edusti kovatasoisessa Luxemburg Open G1-kilpailuissa pieni, mutta voitonnälkäinen joukkue. Keväällä aktiivisesti kansainvälisiä kisoja kiertäneet ja menestystäkin niittäneet Chahrazed, Chaimaa, Sara ja Plum olivat tälläkin kertaa mitalien perässä. Kovimmasta tuloksesta vastasi tällä kertaa Chaimaa, joka nappasi hopeaa omasta sarjastaan, eikä finaalin voittokaan jäänyt mahdottoman kauas. Sara otti pronssia jouduttuaan tunnustamaan saksalaisen vastustajansa paremmakseen välierässä. Chahrazedille ja Plumille valitettavasti avaustappiot, mutta kisa toimi erinomaisena tasonmittarina, eikä suorituksiin tarvitse olla laisinkaan pettynyt.

Iso kumarrus urheilijoiden sekä valmennustiimin Eddie ja Fatima suuntaan! Saamme varmasti nähdä loistavia tuloksia tulevista kesän ja syksyn kilpailuista.