Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Jenna viides, Christian seitsemäs Universiadeissa

Jennalta huippusuoritus kovassa kisassa

Jenna tyylitteli hienosti avausottelussaan voittoon eikä kaukana ollut välieräpaikkakaan äärimmäisen kovatasoisessa ottelukilpailussa. Puolivälierässä ranskalainen maailman 3. rankattu vastustaja onnistui voittamaan ainoastaan kahden pisteen erolla. Jennalle siis viides sija, joka erittäin kova tästä turnauksesta. Lupaa hyvää syksyn KV-kisoja ajatellen.

Christian paras eurooppalainen kovassa sarjassaan

Universiadit alkoivat taekwondon osalta liikesarjakilpailuilla, joissa Christian havitteli sijoituksia äärimmäisen kovassa miesten yksilösarjassa. Christian eteni karsinnoista välieriin ja lopulta aina finaalikierroksille asti sijoittuen lopulta seitsemänneksi parhaana eurooppalaisena kilpailijana. Sijoitus on lisäksi kautta aikojen paras suomalaissijoitus Universiadien yksilöliikesarjoissa.