Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje

Akrobatialeiri 29.9.

Akrobatiataitoja kaikentasoisille harrastajille

Seuraamme huipputasolla edustanut ottelija ja akrobatiaharjoittelun erikoisosaaja Havu Palviainen ohjaa akrobatiateemaisen leirin syyskuun lopussa. Leirillä harjoitellaan akrobatia- ja kehonhallintataitoja avoimella tasolla, eli vasta-alkajat aloittavat helpommista liikkeistä siinä missä kokeneemmat saavat lisähaasteita. Harjoitukset sopivat sekä perusryhmissä että kilparyhmissä harjoitteleville harrastajille. Muita seuroja edustavat harrastajat ovat tietysti tuttuun tapaan lämpimästi tervetulleita mukaan.

Päivämäärä:
Sunnuntai 29.9.

Harjoitukset:
Harjoitus 1 – 14:00-15:30
Harjoitus 2 – 16:00-17:30

Hinta:
30€ (Voi maksaa käteisellä paikan päällä tai halutessaan myös laskulla)

Huom! Jos sinulla oli heinäkuun kahden viikon kesätauon ajan jatkuva harjoittelusopimus voimassa, saat osallistua yhdelle syyskauden leireistä veloituksetta. Jos käytät edun, mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Voit myös ilmoittautua salilla olevaan ilmoittautumislistaan.