Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Kisoihin valmistava sparrileiri 5.10.

Otteluleiri aloittaville kisaajille ja lasten sarjoissa otteleville

Kisakausi on tiivistymässä Porvoon ja Vantaan lokakuisten kisojen myötä. Molempiin kilpailuihin lähtee varmasti paljon kisaajia, joilla ei ole kertynyt paljoa kisakokemusta. Sparrileiri on hyvä tapa valmistautua kisoihin. Leirillä käydään läpi ottelutatkiikan perusteita ja sovelletaan niitä harjoitusotteluiden muodossa. Lisäksi säännöt kerrataan läpi. Leiri sopii myös erinomaisesti niille harrastajille, jotka ovat kiinnostuneet ottelusta, mutta eivät halua osallistua kisoihin. Muiden seurojen edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Päivämäärä:
Lauantai 5.10.

Harjoitukset:
Harjoitus 1 – 13:00-14:30 (Ottelutilanteita ja ottelutaktiikan perusteet)
Luento, säännöt tutuiksi – 14:30-15:00
Harjoitus 2 – 15:00-16:30 (Sparria) 

Hinta:
30€ (Voi maksaa käteisellä paikan päällä tai halutessaan myös laskulla)

Huom! Jos sinulla oli heinäkuun kahden viikon kesätauon ajan jatkuva harjoittelusopimus voimassa, saat osallistua yhdelle syyskauden leireistä veloituksetta. Jos käytät edun, mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Voit myös ilmoittautua salilla olevaan ilmoittautumislistaan. Leirin järjestämiseen vaadittava vähimmäisosallistujamäärä on 10 harrastajaa.