Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Syksyn kilpailukausi avattu upeasti molempien kilpalumuotojen osalta

Syksyllä riittää kilpailuja molempien kisamuotojen osalta

Syksyn kilpailukalenteri on varsin tiheä ja kilpailuja riittää niin kotimaassa kuin merta edempänäkin. Elokuussa Sara kävi kilpailemassa kadettien MM-kilpailuissa ja syyskuun alussa oli Chahrazedin vuoro A21-EM kilpailuissa Ruotsissa. Samaan aikaan liikesarjajoukkue avasi kautensa menestyksekkäästi Hiisi Challenge -kilpailuissa Vihdissä.

Konalan salilla ollaan treenattu ahkerasti valmistautuen tuleviin koitoksiin. Lauantaina 7.9. sparrivirettä testailtiin osana uusien tuomarien koulutusta. Iso kiitos Hipkon ja Herttoniemen otteluryhmälle, joka tuli vieraaksi sparreihin.

Ottelijat pääsevät tositoimiin launataina 15.9. Ikaalisten kisoissa. Tämän jälkeen kilpailuja piisaakin aina joulukuulle saakka.

Liikesarjajoukkue vauhdissa Vihdissä

Liikesarjakisaajat avasivat kilpakautensa lauantaina 7.9. Vihdissä Hiisi Challenge -kilpailuissa. Kilpailu jäi osallistujamäärältään pieneksi, mutta kova taso kertoi siitä, että iso osa maan kärjestä oli kuitenkin paikalla. Freestylesarjojen suosion kasvu oli myös ilahduttavaa seurattavaa.

Yksilösarjansa voittivat tällä kertaa Eero ja Alex. Suoritukset olivat vahvoja ja itseluottamus näkyi tekemisessä. Eeron Freestyle oli myös upeaa katseltavaa ja kehitystä on tapahtunut valtaisasti parissa kuukaudessa. Parisarjassa Eero nappasi hopeaa yhdessä Mudo Lohjan Elvi Ollilan kanssa. Alex taas otti samaisesta sarjasta pronssia Vickanin kanssa.

Kadettitytöissä Bella, Sofia ja Vickan edustivat suurinta osaa sarjan osanotosta, mutta tällä kertaa oli tyytyminen 2., 3., ja 4-sijoihin Kuopion Airada Heikkisen viedessä kirkkaimman mitalin. Taso on sarjassa on huimalla tasolla, joten tulevaisuuden näkymät ovat valoisat. Ryhmäsarjassa tytöt tulivat äärimmäisen niukasti hopealle.

Marita kilpaili kahdessa sarjassa, punamustat naiset ja seniori-naiset. Kotiintuomisina hopeaa ja nelossija. Marita pystyi myös heti suoritusten jälkeen itse nimeään tärkeimmät kehityskohteet, joten seuraavissa kisoissa on lupa odottaa yhä korkeampia pisteitä.

Liikesarjajoukkueen seuraavat kisat ovat Porvoossa 13.10.

Chahrazedilla niukka avaustappio A21 -EM kisoissa Ruotsissa

Chahrazed Boughrara edusti Suomea ja seuraa upeasti U21-EM:ssä. Vaikka venäläinen Valeriia Mokeeva voitti 13-9, Chahra taisteli hienosti Juniorieden MM kolmosta sekä A21 EM kakkosta vastaan, eikä voittokaan ollut kaukana! Myrskyvaroitus on siis annettu tulevia koitoksia ajatellen.