Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Taekwondourheilijoille uusia DAN-arvoja

Yhdeksän uutta mustaa vyötä ja yksi uusi poom-vyö

Lauantaina 28.9. kymmenhenkinen DAN-kokelasjoukko pääsi näyttämään karttuneen osaamisensa, kun Teemu ja Petteri ottivat vastaan kokeen Konalan salilla. Tällä kertaa mukana oli ainoastaan 1-DAN suorittajia ylempien arvojen suorittaessa kokeensa vasta loppuvuodesta.

Itse koe oli tuttuun tapaan fyysisesti rankka eikä päästänyt ketään myöskään tekniikoiden osalta helpolla. Kokonaisuutena ryhmän suoritus oli hyvä ja tsemppi sellainen kuin DAN-kokeessa kuulukin, vaikka muutamat loukkaantumiset ja krampit toivat lisähaastetta kokelaille kokeen loppupuolella.

Isot onnittelut uusille DAN- ja POOM-arvoille!

1. DAN
Katarina Vidjeskog
Kai Oulejärvi
Minna Liiri
Riku Kytömäki
Marita Jaakkola
Oskari Väyliö
Eero Halenius
Laura Orjasniemi
Amir Timame

1. POOM
Aino Kortelainen