Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje

Kansainvälisten kisojen superviikonloppu

Sara, Chahrazed ja Chaimaa kamppailivat EM-mitaleista Espanjassa

Kuluneella viikolla ja viikonloppuna kamppailtiin ottelun EM-mitaleista Espanjassa Kadettien sekä junioreiden ikäluokissa. Taekwondourheilijoilta mukana oli Sara kadeteissa ja Chahrazed ja Chaimaa junioreissa. Sara joutui taipumaan avausottelussa kovaa kroatialaista vastaan, joka eteni lopulta turnauksen mitaliotteluihin. Hyvä taistelu kuitenkin Saralta.

Chaimaan tie katkesi niin ikään avauskierrokselle harmillisen niukalla tappiolla 4-6 turkkilaista vastustajaa vastaan. Pientä hienosäätöä, niin nämä saadaan käännettyä voitoiksi. Chahrazed otteli tutun aktiivisesti ja jaksoi tehdä töitä pistepaikkojen eteen. Espanjalaisen vastustajan puolusutus piti kuitenkin ja voitto tällä erää kisaisännille.

EM-kisoista jäi varmasti nälkä nuorille lupauksille ja otteet antavat kyllä odottaa paljon tulevaisuudelta. Kisakokemukset isoilta kentiltä yhdistettynä kovaan duuniin ovat tulevaisuuden menestyksen resepti ja tältä porukalta löytyy molempia.

Alinalle pronssia Riikan G1-kilpailusta

Hieman Espanjaa pohjoisemmilla leveysasteilla Riikassa kisattiin G1-mitaleista samaisena viikonloppuna. Kisassa on tavallisesti ollut iso suomalaisedustus, eikä tämä kerta ollut poikkeus. Taekwondourheilijoiden iskuryhmään kuuluivat Jenna, Alina, Plum, Iines, Jenny ja Venne.

Alina antoi melkoisen myrskyvaroituksen voittamalla avauksessa moninkertaisen G1-mitalistin ja häviämällä semifinaalissa äärimmäisen tiukasti jatkoerässä tankalaiselle. Upeasta kisapäivästä kotiinviemisinä pronssia. Muille tällä kertaa avaustappiot.

Kisakausi jatkuu Porvoossa 12.10. ja Vantaalla 26.10.

Salilla nähdään!