Ottelujoukkueella loistava vire jaloissa

Porvoo Open 2019 kokosi kotimaan ottelukisaajat Porvooseen lauantaina 12.10. Lasten ja harrastajien sarjoissa mitaleita havittelivat Noel, Luca, Vlera ja Honey. Noel oli varsinainen sähikäinen ja energia ohjautui mainioon liikkeeseen ja tarkkoihin pistesuorituksiin. Palkintona reilu sarjavoitto omasta paino- ja ikäluokasta ja hopeaa yhtä ikä- ja painoluokkaa ylempää. Luca edusti myös kahdessa sarjassa ja eteni myös kahteen finaaliin, joissa molemmissa oli sama vastustaja. Tällä kertaa Lucan oli tyytyminen hopeaan, mutta erinomaisten kamppailujen päätteeksi. Vlera otteli suoran fiinaalin ensimmäisissä kisoissaan. Huikeaa tekemistä ja ennakkoluulotonta ottelua, vaikka Vlera on vasta aloittanut lajin. Vleralle hopeaa, mutta mahtavalla suorituksella kokenutta vastustajaa vastaan. Myös Honeylla oli suora finaali, joka hoitui näyttävästi piste-ero voitolla!

Liigasarjoissa mukana olivat Plum, Lauri, Janika ja Alina. Plum ja Lauri etenivät isossa sarjassaan molemmat eri puolilta kaaviota jälleen kerran keskinäiseen finaaliin. Nyt oli Plumin vuoro viedä tasainen vääntö ja kultaa kotiin. Janika otteli tyylipuhtaasti tiensä välieriin, jossa vastassa oli painoluokan EM-edustaja. Kerrassaan mainio suoritus Janikalta ja tasainen ottelu olisi voinut kääntyä kumman tahansa voitoksi. Janika joutui kuitenkin taipumaan ja kotiintuomisina pronssia. Vastaava tilanne oli Alinalla, joka pystyi haastamaan tosissaan kovaa vastustajaansa. Lopulta ottelun ratkaisu meni jatkoerään, jossa valitettavasti tappio.

Koutsit Sampo, Mari ja Pauli sekä lämmittelijä Bardia olivat vakuuttuneita ottelijoiden tekemisestä. Tuomareiden osalta seuraa ja tietysti laadukasta tuomaritoimintaa edustivat tuttuun tapaan team-Lahti sekä tuomarinäyttöään antava Vlad.

Liikesarjajoukkueelle sylin täydeltä mitaleita

Ottelupäivän jälkeen kisattiin liikesarjojen liigaosakilpailu sunnuntaina 13.10. Lomaviikon ja loukkaantumisten vuoksi liikesarjajoukkue jäi melko pieneksi, mutta tulokset olivat vakuuttavia. Eero nappasi kultaa sekä yksilösarjastaan että freestylestä ja vieläpä hopeaa parisarjasta Mudon Elvi Ollilan kanssa. Tuplakultaa tuli niin ikään Alexille ja Ainolle, jotka molemmat voittivat yksilösarjansa sekä parisarjan yhdessä. Suorituksen arvoa lisää, että Alex ja Aino eivät juurikaan kerenneet harjoitella paria ennen kilpailuja. Ainolta kova paluu kisakentille pitkän loukkaantumisjakson jälkeen. Bellalle jäi niukasti kakkoseksi kadettityttöjen sarjassa, josta siis tuplavoitto seuraan.

Koutsina toimineen Lauran oli helppo hymyillä päivän päätteeksi.