Pohjola-Sairaala on panostanut vahvasti suomalaisen urheilun ja urheiluseurojen tukemiseen. Alkukesästä myös Taekwondourheilijat aloitti yhteistyön Pohjola-Sairaalan kanssa, ja salilla aikaa viettäneiltä tuskin on jäänyt huomaamatta plakaatit verhoissa ja seinillä. Pohjola Sairaalan urheilupäällikkö Tero Sinisalo kävi katsahtamassa paikat ja esittelemässä seurayhteistyön tarjoamia mahdollisuuksia. Yhtenä esimerkkinä saamme pian järjestettyä vammojen ja loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn suunnatun koulutuksen valmentajillemme sekä kilparyhmien aktiiveille. Vastavuoroisesti Pohjola Sairaalan henkilöstö kävi kesällä viettämässä työhyvinvointipäivää potkimisen merkeissä.

Taekwondo on verrattain turvallinen liikunta- ja urheilumuoto, mutta loukkaantumistilanteita ei voi poissulkea kokonaan. Pohjola Sairaalan hoitopolku tarjoaa konkreettisen ja helpon ohjeistuksen tapaturmatilanteiden varalle. Epävarmoissa tilanteissa asiantuntijan arvio on aina paras. Taekwondoliiton lisenssin yhteydessä ostettava lisenssivakuutus on paras tapa huolehtia lajivakuutuksen kattavuudesta.

TU11_hoitopolku_Pohjola Sairaala_Helsinki