Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Taekwondourheilijoiden kevään valmentajakoulutuksen haku käynnissä

Sinustako valmentaja Taekwondourheilijoihin?

Taekwondourheilijat aloitti syksyllä 2019 uudenlaisen valmentajakoulutuksen, jossa koulutuksen pääpaino on käytännön ohjauksessa pidempään valmentaneiden mentoreiden opastuksessa. Koulutus toteutui hienosti ja seuraava perustason koulutus alkaa heti keväällä. Jos sinulla on vähintään punainen vyö ja ikää mittarissa ainakin 16-vuotta, olet tervetullut mukaan koulutukseen. Kysy lisää salilla, lähettele sähköpostia tai lue vanhempi artikkeli koulutuksesta täältä. 

Syksyn koulutuksesta uusia valmentajia Taekwondourheilijoihin

Syksyn valmentajakoulutuksen läpäisi yhteensä 7 valmentajakokelasta, joista iso osa tullaan näkemään tositoimissa heti kevätkauden alettua. Onnittelut uusille valmentajille ja tervetuloa mukaan valmentajien riveihin!

Osa syksyn kokelaista sekä koulutuksen läpivienyt Pauli