Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Kevään ensimmäinen kaveriviikko 27.-31.1.

Tuo kaveri mukaan treeneihisi!

Syksyllä vietettiin ensimmäistä kertaa kaveriviikkoa salilla ja monet harrastajista toivatkin kavereitaan mukaan treeneihin. Seuraava kaveriiviikko järjestetään tammikuun lopussa 27.-31.1. Kaveriviikolla kaverin voi ottaa mukaan omiin harjoituksiin, vaikkei tällä olisi lainkaan aiempaa kokemusta taekwondosta tai muista liikuntaharrastuksista.

Kaveriviikolla harjoitukset on suunniteltu niin, että harjoitteet saa tehdä oman kaverin kanssa ja pidempään harrastanut neuvoo ja auttaa toista.

Jos kaveri aloittaa harrastuksen Taekwondourheilijoissa, kaverinsa tuonut saa -20% alennuksen seuraavaan laskutuskauteensa! Muistakaa mainita ensimmäisen sopimuksen yhteydessä, kenen suosituksesta olette tulleet mukaan.

Huom! Kaveriviikon harjoitukset koskevat perusryhmiä. Kilpaharjoitukset ja lisäharjoitukset ovat alkuun turhan haastavia uudelle kokeilijalle.