Eddien ja Saran mitalit lähes viikon kisarupeaman kohokohta

Taekwondourheilijat kilpailivat Ruotsin Helsingborgissa sekä viikolla käydyssä Presidents Cupissa että heti perään järjestetyssä Helsingborg Openissa. Presidents Cup oli G2-turnaus, eli antoi tuplapisteet rankingissa, kun taas Helsinborg Open oli G1-arvoinen. Vantaalainen Eddie Quinones kilpaili junioripoikien -78 kg sarjassa vieden hopeaa Helsinborg Openista. Eddien pikkusisko Sara Quinones kilpaili kadettityttöjen korkeimmassa painoluokassa ottaen Helsingborg Openin pronssin mukaansa.

Muun joukkueen suoritukset olivat harvinaisen alavireisiä. Flunssa pilasi useimpien joukkueen urheilijoiden kisat. Ainoastaan Juuli Mankonen ja Bardia Mirzaei pystyivät täysipainoiseen otteluun Helsingborg Openissa sekä Chahrazed Boughara Presidents Cupissa, mutta hekin joutuivat taipumaan jo ensimmäisellä kierroksella. Siksi viimeisenä päivänä saavutetut mitalit olivatkin suuri ilon aihe koko joukkueelle.

Joukkue:

Juuli Mankonen (PC&HO)
Venne Viitaniemi (HO)
Severi Sarala (HO)
Eddie Quinones (PC&HO)
Sara Quinones (PC&HO)
Janika Tatti (PC&HO)
Iines Korhonen (HO)
Bardia Mirzaei (HO)
Chahrazed Bougharara (PC)
Valmentajat: Sampo Pajulampi & Eddy Quinones