Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Liikesarjajoukkue ylsi loistaviin tuloksiin Saksassa

Taekwondo, Helsinki

Taekwondourheilijoiden liikesarjajoukkue napsi mitaleita kovatasoisesta German Openista

Liikesarjakisaajien alkukausi on ollut kisasykliltään erittäin tiivis ja 15.-16.2. mitaleita tavoiteltiin Hampurin German Openista.

Aikuisissa Christian Kamphuis vei kultaa U30 miesten ryhmäsarjasta yhdessä Budokwain Olli Siltasen ja Frans Salmen kanssa. Kolmikko oli tuttuun tapaan loistavassa yhteisvireessä ja tuloskin oli sen mukainen. Yksilösarjassa Christian eteni finaalikierrokselle saakka ja sijoitus lopulta seitsemäs. U40 sarjassa Ville Lehtinen otti upeasti hopeaa pareista Budokwain Elina Strandmanin kanssa. Yksilösarjassa Villen oli tyytyminen 11. sijaan.

Junioreissa Alex Jürgens  teki huippusuorituksen sijoittuen pronssille. Kovatasoisessa sarjassa jäi reilusti kovia päänahkoja taakse. Alexin päivän kruunasi pronssi parisarjasta yhdessä Aino Kortelaisen kanssa. Aino urakoi myös U15 ryhmäsarjassa, joista kotiinviemisiksi myös pronssia yhdessä Sofia Saralan ja Kuopion Taekwondon Airada Heikkisen kanssa. Aino ja Sofia eivät valitettavasti edenneet finaaliin saakka U15 yksilösarjassa.

Liikesarjajoukkueen kisaurakointi jatkuu heti tällä viikolla Ruotsin Helsingborgissa ja kauden päätavoite ovat toukokuun MM-kisat Tanskassa.

Onnittelut mitalisteille!

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.