Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Harjoittelu salin kiinniolon aikana ja sen jälkeen

Taekwondo | Helsinki

Tarjoamme opetusta myös salin ollessa kiinni!

Taekwondourheilijat haluaa tarjota jäsenilleen harjoittelumahdollisuuksia myös salin ollessa kiinni. Vastaavasti järjestämme kattavasti lisätoimintaa korvaamaan menetetyn harjoitusajan heti, kun voimme taas käynnistää normaalin ryhmäharjoittelun.

Lue tämä uutinen tarkasti, sillä se sisältää paljon informaatiota ja rahanarvoisia etuja tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Taekwondourheilijat tarjoaa virtuaaliopetusta salin ollessa kiinni

Virtuaalitunnit tarjoavat toimintaa salin ovien ollessa suljettuina. Tarjolla on monenlaista, oheisharjoituksista lajitreeniin.

Katsomaan pääset tästä linkistä>> tai klikkaamalla valikkoa sivun oikeassa yläkulmassa.

Kaikille harjoitusmaksun maksaneille on toimitettu salasana uutiskirjeen mukana. Jos et ole saanut salasanaasi ole yhteydessä info@taekwondourheilijat.fi.

Kilparyhmien harjoittelu

Kilparyhmien harrastajat saavat erillisen harjoitusohjelman, jonka avulla voi toteuttaa ominaisuusharjoittelua myös kotioloissa.

Arvokisoihin valmistautuvat urheilijat saavat erillisen ohjeistuksen harjoittelusta salin ollessa kiinni.

Tue seuran toimintaa vaikeassa tilanteessa ja maksa tuleva harjoitusmaksusi jo etukäteen. Tarjoamme vastineeksi treeniaikaa sopimukseesi!

Epidemian taloudelliset lieveilmiöt ovat hankalia monelle taholle, niin myös Taekwondourheilijoille. Vakka toiminta supistuu minimiin, säilyvät seuran kiinteät kulut, kuten vuokrat ja palkat, entisellään. Tilanteen pitkittyessä seuran jatkuvuus on vaakalaudalla. Tämän johdosta vetoamme kaikkiin, kenelle se suinkin on mahdollista, että jatkaisitte harjoitussopimuksianne ja osaltanne auttaisitte seuraa tämän vaikean tilanteen yli. Tämän rohkaisemiseksi olemme päättäneen aloittaa seuraavan kampanjan:

  • Maksamalla seuraavan sopimuskautenne (3 kk) huhtikuun loppuun mennessä, saatte yhden lisäkuukauden harjoitukset veloituksetta
  • Maksamalla kaksi sopimuskautta kerralla (6 kk), lisäämme harjoitussopimukseen kaksi ylimääräistä kuukautta

Kampanjat koskevat automaattisesti kaikkia uusia 3kk maksukausia, jotka käynnistyvät maaliskuussa tai huhtikuussa. Mikäli maksukautesi käynnistyy vasta tämän ajankohdan jälkeen, voit tarttua kampanjaan maksamalla harjoituskautesi etukäteen. Ilmoitattehan myös erikseen, mikäli haluatte tarttua 6kk tarjoukseen 3kk sijaan.

Harjoittelu salin taas avautuessa

Palaamme normaaliin lukujärjestykseen heti, kun se on mahdollista ja ennen kaikkea turvallista. Noudatamme viranomaisten määräyksiä ja suosituksia, ja voi olla, että harjoittelu joudutaan ensi alkuun tekemään soveltavasti esim. korostamalla yksilöharjoitteita tai rajaamalla ryhmäkokoja.

Haluamme kuitenkin jo etukäteen miettiä keinoja, joilla voimme kiittää harrastajia, jotka ovat maksaneet harjoitusmaksunsa silloinkin, kun emme ole voineet tarjota täyttä palvelua.

Ylimääräiset leirit

Järjestämme muutaman ylimääräisen leirin veloituksetta kaikille harjoitusmaksun keskeytyksettä maksaneille harrastajille.

Ei kesätaukoa tänä vuonna

Tänä kesänä harjoitellaan läpi kesän, mikäli tilanne vain siinä vaiheessa sallii. Normaalisti olemme pitäneet salin ovet kiinni muutaman viikon heinäkuussa, mutta tänä kesänä jatkamme harjoittelua myös tämän ajan yli. Harjoituksia tarjotaan siis läpi kesän kaikille ikäryhmille

Lisäpalveluita kaikkiin sopimuksiin

Tarjoamme kaikille keskeytyksettä harjoittelumaksunsa maksaneille tuntuvia etuja sopimukseensa

  • Aikuisten perussopimus -> Kuukauden harjoitteluoikeus punttisalille
  • Lasten perussopimus -> Kuukauden harjoitteluoikeus lasten kilparyhmään
  • Aikuisten urheilijasopimus -> Kuukauden harjoitteluoikeus punttisalille. Yksityistunti niille, joilla on jo sopimus punttisalille.
  • Lasten urheilijasopimus -> Ilmainen yksityistunti tai parin kanssa tehtävä tunti harrastajan iästä riippuen.

Maaliskuun vyökokeet järjestetään heti kuin mahdollista

Maaliskuun vyökokeet joudutaan siirtämään tulevaisuuteen. Vyökokeista on jo lähetetty laskut, joten tuttuun tapaan ilmoittaudut kokeeseen maksamalla tämän laskun nyt. Vyökoe järjestetään heti, kun normaali harjoitustoiminta pystytään taas aloittamaan. Lähetämme tarkempaa infoa kokeista osallistujille heti, kun pystymme varmistamaan päivämäärät.

Ilmoitathan meille piakkoin, mikäli et aio osallistua kokeeseen niin saamme laskun hyvitettyä.

Kiitokset tuesta ja ymmärryksestä tänä haastavana aikana.