Kategoriat
Etusivu slider Yleinen

Sofia Openista kultaa Chahrazedille, Plum avasi G-mitalitilinsä

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Sofia Openista kultaa Chahrazedille, Plum avasi G-mitalitilinsä

Chahrazed Boughrara otti kultaa juniorityttöjen -68 kilon sarjasta Bulgariassa järjestetyssä Sofia Open 2020 G1-turnauksessa. Matkalla kaatuivat LEMAIRE Alya (FRA), MILISAVLJEVIC Matilda (SRB) ja RELJIKJ Miljana (MKD). Hieno turnaus ja upea lopputulos.

Poikien -68 kilon sarjassa Plum Kopisto avasi G-mitalitilinsä ottamalla pronssia. Ensimmäisen kierroksen arvan jälkeen kaatui Mladenovic Dragan (SRB). Välierässä kuitenkin Bulgarian oma poika, kadettien MM 1. ja nuorten EM 2. Aleksandar DZHORDZHEV oli kuitenkin parempi.

Teemu Heino valmensi.

Taekwondourheilijat 2011 onnittelee molempia![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”11094″ caption=”yes” media_width_percent=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”11095″ caption=”yes” media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”11102″ caption=”yes” media_width_percent=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”11103″ caption=”yes” media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row]