Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Taekwondourheilijoiden tiedote covid-19:ään liittyen (13.3.2020)

Koronavirus jyllää maailmalla ja Suomessa ollaan epidemian kynnyksellä. Päivittäin tilanne elää ja muutamassa päivässä tapahtuu jo paljon. Taekwondourheilijat 2011 ry tunnistaa oman roolinsa epidemian ehkäisemisessä ja mahdollisessa rajoittamisessa ja tuntee vastuunsa asiassa. Seuran hallitus on kokoontunut pitkin viikkoa ja tämän päivän kokouksessa teimme päätöksen rauhoittaa tilanne viikonlopuksi ja käyttää viikonlopun aika tilanteen kehityksen seuraamiseen ja parhaiden mahdollisten päätösten tekemiseksi harrastajakuntamme etua ajatellen.

Perjantai-illan (13.3.2020) harjoitukset pidetään normaalisti, mutta viikonlopuksi kaikki toiminta salilla keskeytetään. Keskeytyksen piiriin kuuluu kalenterin mukaiset harjoitukset lauantaina (14.3.) ja sunnuntaina (15.3.) perheryhmät mukaan lukien, sekä lauantain murskausleiri. Perheryhmien osalta korvaavat harjoitukset tullaan järjestämään myöhempänä ajankohtana. Samoin murskausleirille etsitään uutta ajankohtaa heti tilanteen salliessa.

Taekwondourheilijat tekee ensi viikon toiminnasta ja toimenpiteistä päätökset sunnuntai-iltana. Maanantaiaamuna 16.3.2020 tulee uusi jäsentiedote tuolloin alkaneen viikon toiminnasta. Pahoittelemme, ettemme voi taata normaalia toimintaa tulevilla viikoilla, mutta pyrimme takaamaan harrastajille mahdollisimman turvalliset harjoitusolosuhteet tässä vaikeassa tilanteessa. Seuratoiminnan jatkuvuuden kannalta koko TU11-yhteisön tuki on nyt erityisen tärkeää!

Perjantaina mahdollisesti salilla käydessänne muistakaa olla erityisen huolellisia käsien pesun kanssa. Jokainen pesee kätensä saippualla ennen harjoituksia. Perjantain harjoituksista on myös poistettu pariharjoitteet ja kaikki lähikontakti muiden harjoittelijoiden kanssa. Vaikeista olosuhteista huolimatta, mukavaa viikonloppua!

– Taekwondourheilijat 2011 ry:n hallitus

Muistathan:

  • Pese käsiäsi säännöllisesti ja huolellisesti saippualla.
  • Vältä turhaa lähikontaktia esimerkiksi harjoituksissa tai salilla ollessasi. Mahdolliset harjoitukset epidemian aikana suunnitellaan niin, ettei kontaktia pariin oteta.
  • Jos tunnet olosi vähääkään kipeäksi, jätä harjoittelu väliin ja pysy kotona.
  • Seuraa aktiivisesti seuran ja viranomaisten uutisointia ja aiheeseen liittyviä ohjeistuksia.

Lisätietoja:

info@taekwondourheilijat.fi
0451827290