Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Taekwondourheilijoiden tilannekatsaus 30.3.2020

Tilannekatsauksen sisältö

 • Taekwondourheilijat ovat työn touhussa kehittämässä seuratoimintaa entistä paremmaksi, jahka fyysinen harjoittelu taas onnistuu
 • Virtuaaliharjoituksia tuotetaan jatkuvasti lisää. Treenaamalla mukana saat kerättyä treenimerkintöjä vyökokeisiin
 • Aloitamme verkon välityksellä lähetettävät livetunnit mahdollisimman pian
 • Kilparyhmien omatoiminen treeniohjelma päivittyy jatkuvasti
 • Iso kiitos kaikille tarjouksiin ja etuihin tarttuneille vaikeana aikana.

Mitä Taekwondourheilijat tekee salin ollessa kiinni?

Salin ovet ovat olleet kiinni nyt pari viikkoa ja avautumista on vielä tässä kohtaa mahdoton ennustaa. Seuraamme yhä päivittäin koronaepidemian vaikutuksia ja valtioneuvoston suosituksia näihin liittyen. Tärkeintä on tietysti harrastajien, ohjaajien ja näiden lähipiirin turvallisuus.

Kaikesta huolimatta seuratoimijat eivät ole jääneet laakereille lepäämään, vaan toiminnan kehittämistä ja laadunparantamista ollaan lähdetty toteuttamaan isosti nyt kun päivittäistoimintaa ei pystytä toteuttamaan. Haluamme varmistaa, että salin taas avautuessa toiminta voidaan aloittaa yhtä laadukkaista, ellei laadukkaammistakin lähtökohdista kuin tauon alkaessa. Vastaavasti videotreenien parissa ollaan ahkeroitu ja salia kuurattu viimeistä nurkkaa myöten, jotta harrastajat pääsevät puhtaaseen ja hyvässä järjestyksessä olevaan treenitilaan heti, kun treenit taas saadaan käyntiin.

Videotunteja tuotetaan jatkuvasti lisää – treenaamalla mukana saat kerättyä harjoitusmerkintöjä!

Kuvaamme ja tuotamme uusia videotreenejä jatkuvasti ja jos et vielä ole niitä tehnyt, niin kipin kapin osoitteeseen:

https://www.tu11.fi/taekwondo/virtuaalitunnit/

Salasana on lähetetty kaikille harrastajille sähköpostitse. Jos et ole vielä saanut omaasi, otathan yhteyttä info@taekwondourheilijat.fi.

Videotunnit on tarkoitettu koko harrastajakunnallemme ja niistä löytyy varmasti sopivia itse kullekin. Mukana on myös ominaisuusharjoituksia, ja kaikki treenit on suunniteltu niin, että ne mahtuu tekemään kotona pienessäkin tilassa.

Kotitreenaajat saavat myös kerätä treenimerkintöjä vyökokeita varten aivan kuten salilla treenatessa. Treenimerkinnän ansaitakseen harrastajan tulee tehdä kotona vähintään puolen tunnin omatoiminen lajiharjoitus tai ominaisuusharjoitus videoiden opastuksella tai ilman. Treenit merkitään vapaamuotoiseen listaukseen ja otetaan vanhempien allekirjoitus jokaiseen treeniin. Yli 16-vuotiaiden harrastajien ei tarvitse ottaa vanhempien allekirjoitusta. :D

Julkaise kuvia tai treenivideosi kotitreeneistä somessa käyttämällä #tu11 #taekwondo #tu11kotitreenit #tu11coronafight -hästägejä. Osallistu myös kotitreenihaasteeseen ja katso, kuinka pitkän treeniputken pystyt tekemään. Haasteessa treeniputki pysyy yllä, kun julkaiset päivittäin kuvan tai videon omista kotitreeneistä (1 lepopäivä viikossa sallitaan.) Pisimmän treeniputken tehnyt palkitaan yllätyspalkinnolla!

Livetreenit verkossa aloitetaan mahdollisimman pian

Verkkosivuillamme tallennettujen virtuaalituntien hyvä puoli on siinä, että ne voi katsoa oman aikataulun mukaan silloin kun itselle sopii parhaiten. Kuitenkin yhteisessä ohjatussa harjoituksessa on oma viehätyksensä, vaikka fyysisesti välissä olisikin bittiavaruus. Nykytekniikka mahdollistaa liveharjoitusten pitämisen verkon yli ja tätä ideaa lähdemme kehittämään ja toteuttamaan mahdollisimman pian. Livelähetykset saadaan toivon mukaan käyntiin jo ensi viikolla, kunhan ensin saamme tekniikan kuntoon. Ilmoitamme livetreenien ajankohdasta erikseen.

Kilparyhmissä harjoittelevien omatoimista harjoitusohjelmaa päivitetään jatkuvasti

Kilparyhmäläisille on lähetetty omatoiminen treeniohjelma, jonka pääpainona on peruskunnon kehittäminen. Päivitämme tätä suunnitelmaa jatkuvasti ja lähetämme päivitetyt versiot ryhmäläisille. Mukana on myös esimerkkiviikko-ohjelma, jota seurata.

Myös muut harrastajat voivat kyseistä ohjelmaa seurata tai napsia siitä treenivinkkejä. Ohjelman löydät samasta osoitteesta kuin videotuntimme.

Iso kiitos tarjouksiin tarttuneille ja harjoitusmaksut maksaneille harrastajille!

Julkaisimme pari viikkoa sitten kampanjan, jonka avulla toivomme saavamme pidetty seuran kassatilanteen sillä tasolla, että toimintaa voidaan jatkaa myös epidemian liennyttyä. Harrastajat ovat tarttuneet tarjouksiin liikuttavan sankoin joukoin. Iso kiitos teille!  Muistutus eduista, joita tarjoamme kaikille sopimustaan jatkaville harrastajille:

 • Maksamalla seuraavan sopimuskautenne (3 kk) huhtikuun loppuun mennessä, saatte yhden lisäkuukauden harjoitukset veloituksetta
 • Maksamalla kaksi sopimuskautta kerralla (6 kk), lisäämme harjoitussopimukseen kaksi ylimääräistä kuukautta

Kampanjat koskevat automaattisesti kaikkia uusia 3kk maksukausia, jotka käynnistyvät maaliskuussa tai huhtikuussa. Mikäli maksukautesi käynnistyy vasta tämän ajankohdan jälkeen, voit tarttua kampanjaan maksamalla harjoituskautesi etukäteen. Ilmoitattehan myös erikseen, mikäli haluatte tarttua 6kk tarjoukseen 3kk sijaan.Tämän lisäksi tarjoamme maksaneille:

 • Virtuaalitunnit ja pian alkavat livetreenit salin ollessa kiinni
 • Harjoitusohjelmat kisaryhmille
 • Ilmaisia leirejä heti, kun sali saadaan avattua
 • Ei kesätaukoa tänä vuonna, vaan harjoitukset jatkuvat tauotta läpi kesän, jos vaan tilanne sallii
 • Päivitys tai lisäpalveluita kaikkiin sopimustyyppeihin:
  • Aikuisten perussopimus -> Kuukauden harjoitteluoikeus punttisalille
  • Lasten perussopimus -> Kuukauden harjoitteluoikeus lasten kilparyhmään
  • Aikuisten urheilijasopimus -> Kuukauden harjoitteluoikeus punttisalille. Yksityistunti niille, joilla on jo sopimus punttisalille.
  • Lasten urheilijasopimus -> Ilmainen yksityistunti tai parin kanssa tehtävä tunti harrastajan iästä riippuen.

Mitä muuta voimme tarjota teille nyt salin ollessa kiinni?

Onko sinulla ajatusta, mitä seura voisi tarjota teille harrastajille nyt salin ollessa kiinni? Kerro ideasi meille niin me toteutamme sen, jos suinkin mahdollista. Parhaat ideat lähettäneet palkitsemme seura-aiheisilla tuotteilla!

Tsemppiä ja hyviä kotitreenejä kaikille!