Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Liikesarjaurheilijat menestyivät upeasti 1st Daedo Open European Poomsae Championships -kilpailussa

Christian, Aino, Alex, ja Sofia näyttivät osaamisensa Daedon järjestämässä online -liikesarjakilpailussa, joka keräsi yli 1000 osallistujaa eri puolilta maailmaa. Tuomareilla olikin täysi työ arvioida suorituksia peräti 7 päivän ajan.

Kaikki Taekwondourheilijoiden kisaajat etenivät sarjoissaaan semifinaaliin saakka, mikä on jo itsessään kova suoritus ottaen huomioon, että esimerkiksi kadettitytöissä osallistujia oli reilusti yli sata.

Aino sijoittui upeasti kymmenenneksi ollen paras eurooppalainen sarjassaan. Finaalipaikka oli muutaman sadasosapisteen päässä. Sofian loppusijoitus sarjassa 47, mutta erityisesti kannattaa katsoa alkukierroksen pisteitä, jossa Sofia veti tyylikkäästi yli seitsemään edeten lohkonsa kuudentena semifinaaliin. Kadettipojissa Alex sijoittui 24:ksi.

Miesten alle 30-sarjassa Christian eteni myös tyylikkäästi alkukierroksilta jatkoon, mutta tie katkesi kovassa sarjassa semifinaalin ja loppusijoitus 28:s.

Sunnuntaina saamme vielä jännittää finaaleihin edenneiden Budokwain Frans Salmen sekä Wondon Johanna Nukarin ja Juho Metsälän suorituksia.

Helmikuussa samainen tehoporukka kilpaili Ruotsissa.

Onnittelut kaikille upeista suorituksista ja tsemiä suomalaisille finaalipäivään!

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.