Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Taekwondourheilijoiden tilannekatsaus 5.5.

Suomen hallitus antoi 4.5. tiedon kokoontumisrajoitusten höllentämisestä 50 henkilöön 1.6. alkaen. Vastaavasti liikuntapaikkoja, kirjastoja ja museoita aletaan avaamaan ja lähiopetus kouluissa jatkuu 14.5.

Taekwondoharjoitusten osalta tämä tarkoittaa sitä, että pian voidaan palata harjoittelemaan ryhmässä. Tietysti otamme tilanteen huomioon harjoitusten suunnittelussa, välineiden käytössä ja treenitilojen hyödyntämisessä. Tämä näkyy konkreettisesti esim. siinä, että ensi alkuun lähikontaktia ja pariharjoitteita vältetään ja osa treeneistä tehdään ulkona.

Olemme valmiina avaamaan harjoitustoiminnan pian. Ensi viikon alun viikkotiedotteessa kerromme tarkemmin yksityiskohdista ja tulevista harjoitusajoista.

Muistathan tietysti, että livetreenit jatkuvat tällä viikolla tuttuun tapaan, joten mars mukaan osoitteessa:

https://www.tu11.fi/taekwondo/live/