Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Viikon livetreenien aikataulu

Hei,

Tämänkertaisessa viikkotiedotteessa ei ole muuta täytettä kuin tulevan viikon livetreenit. Jos olet jotenkin onnistunut välttelemään livetunneille osallistumisen niin nyt on korkea aika tulla mukaan.

Alkanut viikko on kuitenkin siinä mielessä mielenkiintoinen, että Suomen hallitus kertoo yksityiskohtia rajoitustoimenpiteiden purusta. Esimerkiksi kokoontumisrajoitukset ja suositukset ryhmäliikunnan ja harrastusten osalta vaikuttavat merkittävästi siihen, millä aikataululla harjoituksia voidaan taas alkaa pitämään. Seuraamme tietysti tilannetta tiiviisti ja tiedotamme päätöksistä tuttuun tapaan verkkosivuillamme ja sähköpostitse.  

Tämän viikon livetreenit

Huom! Viime viikolla live-treenien osalta kohtasimme hieman teknisiä haasteita. Ensin verkkosivujen päivitykset sotkivat pääsyn treenisivulle, ja lauantaina lasten treenien linkki puuttui sivuilta. Isot pahoittelut tästä aiheutuneesta harmista.

Livetunnit ja linkit osallistumiseen löydät:

https://www.tu11.fi/taekwondo/live/

Livetunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan riittää, kun osallistut mukaan sivuston kautta. Linkki opastaa Zoom-palvelun käyttöönottoon, olipa laitteesi mikä tahansa. Osallistuaksesi tarvitset kamerallisen älylaitteen, kuten tietokoneen, kännykän tai tabletin. Voit osallistua myös ilman omaa videokuvaasi, mutta tällöin ohjaaja ei pysty antamaan sinulle palautteita.

Kannattaa treenin alettua klikata valmentajan videota, jolloin se kiinnittyy jatkuvasti aktiiviseksi eli isoksi videoksi näytöllesi (pin video). Kannattaa myös laittaa omasta videostasi äänet pois (mute), mutta muistaa laittaa ne takaisin päälle, jos halaut keskustella valmentajan kanssa.

Muistathan, että kaikista suorittamistasi videotreeneistä ja livetreeneistä saa kerätä treenimerkintöjä vyökokeisiin. Nuorempien harrastajien tulee ottaa vanhempien allekirjoitus suoritettuun treeniin. Palauta treenimerkintäsi salille avautumisen jälkeen.

Livetreenien aikataulu:

Ti 5.5. 17:00-18:00 – Ottelutekniikkaan keskittyvä yleistreeni (kaikki harrastajat)

To 7.5. 17:00-18:00 – Koko kehon availu ja pitkä venyttely (kaikki harrastajat)

La 9.5. 16:00-16:45 – Lapset (alle 12-v.)
La 9.5. 17:00-18:00 – Nuoret ja aikuiset + kilparyhmät (Yli 12-vuotiaat)

Ikäjaot ovat ohjeellisia.

Mukaan pääset siis verkkosivujemme Live! -osiosta.