Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Aloita taekwondo! Ilmainen aloituskurssi aikuisille ja nuorille

Ilmainen aloituskurssi aikuisille ja nuorille

Potki itsesi liikkeelle!

Taekwondourheilijat aloitti keväällä 2020 kokeiluluonteisesti ilmaisen aloituskurssin, jolle ilmoittautuikin mukavasti porukkaa. Valitetettavasti kurssi jouduttiin laittamaan jäihin virustilanteen vuoksi heti ensimmäisten treenien jälkeen. Nyt on aika jatkaa siitä mihin jäätiin, ja uudet harrastajat ovat myös tervetulleita mukaan!

Kurssi on tarkoitettu lajin aloittaville aikuisille ja +16-vuotiaille nuorille ja tarjotaan niinkin edulliseen hintaan kuin 0€.

Kurssi alkaa 14.7. ja pitää sisällään yhteensä 8 harjoitusta. Kurssilla harjoitellaan taekwondon perusteita ja siitä saa hyvät puitteet liittyä mukaan toimintaan kurssin jälkeenkin. Osallistuminen kurssille ei sido mihinkään, vaan kurssin jälkeen jokainen päättää itse jatkaako harrastusta vai ei.

Kurssin suoritettuuan harrastajat voivat siirtyä harjoittelemaan aikuisten perusryhmään ja osallistua keltaisen vyön vyökokeisiin elokuun loppupuolella.

Varusteiksi kurssille riittävät sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo. Lähetämme ilmoittautuneille vielä tarkemmat ohjeet lähempänä kurssin alkua.

Kurssi järjestetään, jos osallistujia ilmoittautuu yli 10. Maksimiosallistujamäärä on 30 harrastajaa.

Aloita taekwondo nyt!

Aikuisten starttikurssi
Hinta: 0€
Milloin: 14.7.-6.8.
Harjoitukset: Ti: 19:30-20:30 To 19:30-20:30

Ilmoittautuminen

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietoni tallennetaan asiakaspalvelun järjestelmään ja/tai asiakasrekisteriin ja niitä käytetään viestinnässä ja asiakkuuteni hoitamisessa kanssani. Lisätietoja osoitteessa https://www.tu11.fi/taekwondo/gdpr/