Kategoriat
Yleinen

Kisakausi käyntiin Virossa.

Taekwonurheilijat tositoimissa Kundassa.

Kisakausi avattiin 11.7. Viron Kundassa. Ulkoilmakilpailu jouduttiin siirtämään sääolosuhteiden takia sisälle, mutta kisat saatiin vedettyä kunnialla läpi. Mukana oli niin ensikertalaisia kuin kokeneempia konkareitakin.

Päivän parhaat suoritukset nähtiin Noel Viitaniemeltä lasten alle 27 kilon sarjassa, jostaa kotiin tuomisena kultamitali. Lisäksi kultaa tuli liikesarjakilpailusta.

Luca Lonka (lapset -33 kg) tsemppasi hienosti kovasta vastuksesta huolimatta. Hopeaa niin ottelusta kuin liikesarjoistakin.

Tuure Silver (lapset 2, -36 kg) otteli ensimmäiset kilpailunsa ja ottikin tasaväkisen hienon ottelun kokeneempaa kaveria vastaan. Ottelussa kiinnittävät huomiota erityisesti hyvät etäisyydet ja luovat ratkaisut tilanteissa. Tästä on hyvä jatkaa.

Egor Osadchiy (lapset 2, +40) toi mukanaan pronssin kovan taistelun jälkeen.

Markus Liuko (kadetit -37 kg) jäi ainoassa ottelussaan kakkoseksi. Ottelu oli kuitenkin hyvä. Lisäski Markus teki ansiokasta työtä auttaessaan pienempiä lämmittelyssä.

Venne Viitaniemi (kadetit -45 kg) kärsi myös tappion tasaisesta taistelusta huolimatta.

Plum Kopisto (juniorit -68 kg) ja Juuli Mankonen (juniorit -44 kg) ottelivat molemmat hyvät ottelut, mutta molemmat kärsivät tappion.

Kokonaisuudessaan kisakauden avaus oli tuloksellisesti varsin vaatimaton. Lähes puolen vuoden tauko kunnon pariharjoittelusta näkyi kaikkien otteissa. Toisaalta perustaso on edelleen vahva ja pienellä hiomisella tulossarakekin on ihan eri näköinen.

Kiitokset koko joukkueelle ja etenkin vanhemmille, jotka hoitivat reissujärjestelyt ansiokkaasti. Mari Lapinsalo valmensi ansiokkaasti.