Kategoriat
Yleinen

TU11 vahvasti edustettuna nuorten ja kadettien maajoukkueissa

Nuorten (U18) ja kadettien (U15) edustajat valittiin maajoukkueisiin Suomen Taekwondoliiton hallituksen toimesta 19.8.2020. Taekwondourheilijat on vahvasti edustettuna molemmissa ikäryhmissä, sillä junioreissa viisi kahdeksasta valitusta ja kadeteissa neljä kahdestatoista edustaa seuraamme.

“Maajoukkuevalinnat osoittavat vastaansanomattomasti, että pitkäjänteinen pyrkimys kohti parempaa valmennusta ja olosuhteita kantaa hedelmää. Tietysti tärkein tekijä on nuorten urheilijoiden tinkimätön työ ja panostus urheilemiseen”, toteaa seuran valmennuksesta vastaava Sampo Pajulampi ja jatkaa: “Saavutettu menestys haastaa myös seuran kehittämään toimintaansa edelleen, jotta menestymisen edellytykset voidaan taata aina aikuishuipulle asti.”

Nyt valitut urheilijat eivät pääse mittaamaan tasoaan kansainvälisillä kentillä, sillä WT on perunut käytännössä kaikki arvokisat tältä vuodelta.

Taekwondourheilijat 2011 onnittelee lämpimästi maajoukkueisiin valittuja. Lisäksi seura haluaa kiittää kaikkia valmentajia, vanhempia ja muita matkalla tukeneita. Erityiskiitoksen osoitamme Autokeskukselle ja Pohjola Sairaalalle tuestanne matkalla kohti menestystä.

Juniorit

Tytöt

Juuli Mankonen
Chahrazed Boughrara 
Chaimaa Boughrara

Pojat

Methasit Kopisto
Eddie Quiñones

Kadetit

Tytöt

Jenny Vettenniemi

Iines Korhonen

Sara Quiñones 

Pojat

Venne Viitaniemi 

Valinnat Suomen Taekwondoliiton sivuilla: https://www.suomentaekwondoliitto.fi/?x462280=4418250