Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Lokakuun vyökokeet

Lokakuun vyökokeet

 • 7-12 -vuotiaat
  • Keskiviikkona 21.10. Vihreän vyön, sinisten nauhojen ja sinisen vyön suorittajat
  • Torstaina 22.10. Punaisen nauhan ja ylempien vyöarvojen suorittajat
  • Pe 23.10. Keltaisen vyön ja vihreiden nauhojen suorittajat 
 • +13 -vuotiaat 
  • Tiistaina 20.10. keltainen vyö – siniset nauhat
  • Torstaina 22.10. Sininen vyö ja ylemmät vyöarvot  
 • Vyökokeeseen pääseminen edellyttää vyöarvosta riippuen riittävän määrän harjoituksia sekä harjoituskuukausia edellisestä vyökokeesta. Ohjaajat tarkistavat harjoituskerrat kirjautumisjärjestelmästä. Kaikille vyökokeeseen osallistuville lähetetään kutsu sähköpostilla. Listaus on nähtävissä myös salin ohjaajatiskillä noin viikko ennen koetta. Pidäthän myös huolen, että osaat vyökokeessa kysyttävät asiat tarkistamalla salin seinällä olevan vyökoeohjeen tai kysymällä valmentajaltasi lisätietoja. Suosittelemme kaikille harrastajille osallistumista harrastajaotteluun ja harrastajaliikesarjoihin osaamisen syventämiseksi. 
 • Huom! Vyökokeesta lähetetään lasku ennen koetta. Maksamalla laskun ilmoittaudut vyökokeeseen. Jos haluat maksaa kokeen käteisellä paikan päällä, ilmoita asiasta etukäteen. Vyökokeiden hinnat löytyvät hinnastosta.