Kategoriat
Etusivu Yleinen

Varusteet kuntoon

Uuden kauden alettua on aika laittaa varusteet kuntoon! Onhan pukusi sopiva ja ehjä? Onko sinulla oikean kokoiset ja riittävät suojat harjoituksiin. Olemme koonneet sinulle valmiit suojapaketit, jotta ostaminen olisi helppoa.

SUOJAPAKETTITARJOUKSEEN TÄSTÄ.

Onko sinulla riittävät suojat? Onko pukusi sopiva. Yhdessä kumppanimme Pro Dobok Finlandin kanssa olemme koonnet sinulle edulliset suojapaketit. Alla on myös suosituksia sopiviksi pukuhankinnoiksi eri ryhmissä harrastaville.
Tutustu suojapaketteihin ja tilaa ne kätevästi tästä>> 

Alkeisryhmäläiset

Alkeisryhmissä harjoittelevat voivat mainiosti lainata suojia seuralta. Ne ovat kuluneita, mutta yhä käyttökelpoisia. Alkeisryhmässä harjoittelevalle sopiva puku on SMAI Practitioner.

Jatkoryhmäläiset

Jatkoryhmäläisille sopii Perusharrastajan suojapaketti, joka sisältää käsivarsisuojat ja säärisuojat. Puvuksi sopii SMAI Practitioner tai hieman hintavammat SMAI Competitor taikka Tusah Easy Fit. 

Edistyneet ja harrastuskilparyhmäläiset

Edistyneiden ryhmissä, harrastajaottelussa ja salikisoissa käyville harrastajille sopivin on Aktiiviharrastajan suojapaketti, joka sisältää käsivarsisuojat, säärisuojat, hammassuojat, alasuojat ja ottelukypärän. Aktiiviharrastajan kannattaa myös panostaa pukuunsa jo enemmän, hyviä vaihtoehtoja ovat mm. SMAI Competitor tai Tusah Easy Fit. Liikesarjojen harrastajakilparyhmässä riittää muissakin harjoituksissa käytettävä puku.

Kilparyhmät ja pitkälle edistyneet harrastajat

Kilpatreeneissä ja kilpailuissa käyville tai niihin tähtääville harrastajille oikea valinta on Kilpaurheilijan suojapaketti, joka sisältää käsivarsisuojat, säärisuojat, hammassuojat, alasuojat, ottelukypärän, otteluhanskat ja panssarin. Kilpaurheilijalle ja pitkälle edistyneelle harrastajalle sopiva puku on SMAI Fight Pro tai TUSAH Professional Fighter. Liikesarjojen kilpailuihin osallistuttaessa tarvitaan myös kilpapuku. Hyvä vaihtoehto on TUSAH Professional Poomsae.

Tilaa suojapaketit tästä>>

Varusteet taekwondourheilijoille toimittaa Prodobok Finland Oy, joka toimii yhteisissä tiloissa taekwondourheilijoiden kanssa. Varusteita ostaessa laskuttajana on Prodobok Finland Oy, eikä Taekwondourheilijat.

SALIN MYYMÄLÄ AVOINNA MA-TO 17.00-20.30

Huomaa että salin myymälää hoitavat ohjaajat oman toimensa ohella. Varaa siksi aikaa ja malttia ostosten tekemiseen.

Käy tutustumassa tuotteisiin kattavasti Pro Dobokin sivuilla >>

SUOJAPAKETIT

Taekwondourheljat ja Pro Dobok Finland tarjoavat harrastajille suojapaketit alennettuun hintaan. Täytä tämä lomake ja saat varusteesi suoraan tiskiltä valmiina pakettina! Voit tietysti vaihtaa suojia, jos koko ei ole sopiva.

Perusharrastajan suojapaketti – 45€

 • Sopii jatkoryhmissä käyville harrastajille
 • Paketti sisältää käsivarsisuojat ja säärisuojat
 • Tilaamalla paketin säästät 7€!

Aktiiviharrastajan suojapaketti – 109€

 • Sopii edistyneiden ryhmissä, harrastajaottelussa ja salikisoissa käyville harrastajille
 • Paketti sisältää käsivarsisuojat, säärisuojat, hammassuojat, alasuojat ja ottelukypärän
 • Tilaamalla nyt paketin säästät 17€!

Kilpaurheilijan suojapaketti – 180€

 • Sopii kilpatreeneissä ja kilpailuissa käyville tai niihin tähtääville harrastajille
 • Paketti sisältää käsivarsisuojat, säärisuojat, hammassuojat, alasuojat, ottelukypärän, otteluhanskat ja panssarin
 • Tilaamalla nyt paketin säästät 26€!

Varusteiden koko

Suojien ohjeelliset koot löydät alla olevasta taulukosta. Mikäli koko on väärä vaihdamme suojat, mikäli et ole käyttänyt suojia. Taulukossa on suojien koko XS-XL ja harrastajan pituus. Pyöristä pituus ylöspäin.

XS S M L XL
Alle 140 cm 140-160cm 160-180cm 180-190cm Yli 190cm

Tilaa tästä
  Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietoni tallennetaan asiakaspalvelun järjestelmään ja/tai asiakasrekisteriin ja niitä käytetään viestinnässä ja asiakkuuteni hoitamisessa kanssani. Lisätietoja osoitteessa https://www.tu11.fi/taekwondo/gdpr/

  Kun saat suojapaketin tiskiltä, tarkista, että suojat ovat sopivan kokoiset! Jos koko on väärä vaihdamme suojat, mikäli et ole käyttänyt suojia.

  Syötä oikea sähköpostiosoite, sillä saat laskun syöttämääsi sähköpostiosoitteen. Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä!

  Puvut voit tilata Pro Dobokin sivuilta, valitse toimitustavaksi Nouto myymälästä ja lisää lisätietoihin harrastajan nimi, jos tilaaja on alaikäisen huoltaja.