Kategoriat
Yleinen

Joulukuun harjoittelu

Taekwondourheilijat 2011 kiristää edelleen toimenpiteitä COVID-19 -pandemian torjumiseksi. Kuitenkin lasten ja nuorten harjoituksia järjestetään edelleen salilla, koska liikunta on keskeinen tekijä lasten hyvinvoinnissa.Koko pandemian aikana salillamme ei ole tapahtunut yhtään tiedossa olevaa tartuntaa.

Noudatamme tiukkoja turvaohjeita, jotka voit lukea täältä >>.

Jokaisen salillamme toimivan tulee noudattaa ohjeita poikkeuksetta. Jotta voimme edelleen parantaa turvallisuutta, joudumme vähentämään harjoituksia vuoden loppuun asti. Lisäksi osa harjoituksista siirretään verkkoon. Järjestämme seuraavat harjoitukset:

  • 4-6 -vuotiaat, 1 x vko
  • 7-9 -vuotiaat, 2 x vko + video
  • 10-12 -vuotiaat, 2 x vko + video
  • 13-15 -vuotiaat, 2 x vko + video
  • Lapsille ja nuorille 1 yhteinen videotreeni
  • Aikuisille 2 videolajitreeniä + kuntopiiri videolla
  • Lasten kilparyhmä 2 x vko
  • Kadettien, nuorten ja aikuisten kilparyhmän ottelutreeni 3 x vko
  • Kadettien, nuorten ja aikuisten kilparyhmän liikesarjatreeni 2 x vko

Harjoitusajat löydät täältä>>

Joulutauko pidetään 19.12.-6.1.Ne joilla on kausisopimus voimassa 30.11.-6.1 ja kuuluu ryhmään jossa ei järjestetä salilla lainkaan treenejä tai ei voi taikka halua osallistua treeneihin saa seuraavaan kausisopimukseensa automattisesti 2 vko:n pidennyksen.