Kategoriat
Yleinen

Lasten ottelukilparyhmä toimii poikkeusaikoinakin

Ottelu kilparyhmä, lapset

Ma 18.30-19.30
Ke 17.00-18.00
To 18.30-19.30 livetreeni verkossa
Pe 17.00-18.00

Ottelukilpaharjoittelua voi kokeilla myös poikkeusaikana

Kun taekwondoharrastus vie mukanaan, kilpaharjoittelu on oiva tapa kasvatta harjoittelumäärää sekä löytää uusia haasteita. Vaikka ajatus osallistumisesta voi tuntua jännältä, kannattaa hypätä rohkeasti mukaan!

Normaalisti ottelukilpailuharjoittelu aloitetaan harrastajakilparyhmistä. Poikkeusaikana harjoittelu aloitetaan suoraan kilparyhmään osallistumalla. Voit harjoitella ryhmässä kerran viikossa ilman kilpailusopimusta. Harjoituksissa otetaan huomioon uusien ryhmäläisten taso ja osaaminen.

Lue lisää kilpailijan polun ensiaskeleista Taekwondourheilijoissa>>