Kategoriat
Yleinen

Tekwondourheilijoiden uusi strategia

TU11 tarjoaa innostavan ympäristön harjoitella taekwondoa kaikenikäisille ja -tasoisille, aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Valmennus on systemaattista ja valmentajat maamme parhaimmistoa.

Vuonna 2013 määrittelimme strategian ja tavoitteet vuoteen 2021 asti. Kauden saapuessa päätökseen johtokunta kävi läpi strategian ja vision toteutumisen. Yleisesti johtokunta totesi, että vaikka kaikkia tavoitteita ei saavutettu, ensimmäiseen kymmenvuotiskauteen täytyy olla tyytyväinen.

Uusi strategia muotoiltiin vanhan pohjalta. Visio uudistettiin ja mission sekä arvojen muotoiluja hiottiin paremmin toiminnan tavoitteita vastaaviksi.

Strategia

Visio 2031

TU11 on vuonna 2031 suurin suomalainen taekwondo-organisaatio, jolla on useita toimipisteitä ja yhteistyöseuroja.

TU11 on vuonna 2031 Suomen paras ympäristö harjoitella taekwondoa. TU11 toteuttaa arvojaan ja toiminta on sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristön näkökulmasta kestävää.

TU11 on vuonna 2031 kaikissa taekwondon virallisissa kilpailumuodoissa kansallisesti paras taekwondoseura ja kansainvälisesti sen aikuisurheilijat ovat arvokisamitalitasolla.

TU11 on teknisen ja urheilullisen kehityksen etulinjassa.

Missio

Taekwondourheilijoiden missio on:

Kasvattaa eettisesti kestävällä tavalla kansainvälisen tason huippu-urheilijoita ja urheilullista elämäntapaa toteuttavia ihmisiä sekä parantaa taekwondon tunnettavuutta ja asemaa lajina Suomessa.

Arvot

Taekwondourheilijoiden neljä perusarvoa ja toiminnan kulmakiveä ovat INNOSTUS, OSAAMINEN, SUUNNITELMALLISUUS ja VÄLITTÄMINEN. Taekwondourheilijoille arvot ovat olennainen osa toimintaa ja ohjaavat myös arjen päätöksentekoa ja käytäntöjä. Kun missio ja visio kertovat miksi asioita tehdään ja mihin haluaisimme päästä, arvot kertovat miten toimimme ja toteutamme missiota ja matkaamme kohti visiota.

Lue lisää Taekwondourheilijoiden toiminnasta»

Lue millaista on taekwondoharrastus on Taekwondourheilijoissa»