Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Muutokset harjoittelussa 1.3-7.3.

Koronatilanne on heikentynyt jälleen merkittävästi Suomessa erityisesti muuntoviruksen leviämisen myötä. Hallituksen, aluehallintoviraston ja Helsingin kaupungin linjauksia ja suosituksia on ollut haastavaa seurata ja tulkita, mutta tästä viestistä löydät ohjeistuksemme seuraavaksi viikoksi.

On erittäin tärkeää, että kaikki harrastajat lukevat ja sisäistävät artikkelin sisällön. 

Harjoittelu 1.3.-7.3.

Harjoittelu toteutetaan ensi viikolla tällä hetkellä voimassa olevan kalenterin mukaisesti, mutta jokaisen tulee huomioida tässä viestissä esitetyt toimet.

Aluehallintoviraston linjauksen myötä harjoittelua voidaan jatkaa alle 12-vuotiaiden osalta. Tätä vanhemmat voivat myös jatkaa harjoittelua, kunhan yhdessä harjoittelutilassa oleva ryhmän koko on alle 10 henkilöä.

Silloin kun yli 12-vuotiaat harjoittelevat on tilat jaettu niin, että jokainen ryhmä harjoittelee omassa tilassaan eikä tilojen välillä saa liikkua. Jokaiseen tilaan osoitetaan oma sisäänkäynti. Ryhmille tiedotetaan erikseen, mistä sisäänkäynnistä he liikkuvat minäkin päivänä.

Tärkeintä on, että koronaohjeistustamme noudatetaan nyt äärimmäisen tarkasti:

https://www.tu11.fi/taekwondo/covid-19-turvaohjeet-harjoituksiin/

Erityisesti painotamme sitä, että huoltajat eivät tule hallin sisätiloihin lasten tullessa treeneihin. Yli 12-vuotiaita ei saa olla hallin yleisissä tiloissa 10 enempää. Huoltajien pysyminen kokonaan hallin ulkopuolella on ainut keino varmistaa, ettei raja ylity. 4-6-vuotiaiden ryhmäläiset saa voi saattaa salin sisääntulolle, mutta harjoituksia ei saa jäädä seuraamaan.

Lisäksi kaikki harjoitukset pidetään alusta loppuun niin, että turvavälejä 2 m noudatetaan, eikä mitään harjoitusvälineitä käytetä. Määräys koskee myös otteluryhmän harjoittelua.

Kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia liikuntahallin sisätiloissa poislukien harjoittelutilanne. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä myös harjoittelun aikana.  

Yli 12 vuotiaiden harjoitusryhmissä harjoittelevien on ilmoittauduttava etukäteen harjoituksiin!

Yli 12-vuotiaiden ryhmissä harjoittelevien tulee ilmoittautua etukäteen viikon harjoituksiin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse lähettämällä sähköpostin meille viimeistään harjoitusta edeltävänä päivänä. Voit ilmoittautua useampaan harjoitukseen yhdellä viestillä.

Ilmoittautumalla varmistamme, että yhdessäkään harjoituksessa ei ole yli kymmentä harrastajaa paikalla kerrallaan. Harjoitustilat on erotettu toisistaan, eikä tilojen välillä pääse liikkumaan.

Huom! Yli 12 vuotiaat eivät voi tulla harjoituksiin ilmoittautumatta etukäteen!  

Harjoittelu 8.3.-28.3.

Suomessa alkaa 8.3. kolmen viikon sulkutila, jonka aikana kaikki yli 12-vuotiaiden harrastustoiminta keskeytetään. Ilmoitamme vielä tarkemman ohjeistuksen koskien tätä kolmen viikon ajanjaksoa. Joka tapauksessa yli 12-vuotiaiden ryhmät siirtyvät näillä näkymin kokonaan etäharjoitteluun. Etäharjoitusten määrää ja toteutustapoja lisätään. Alle 12-vuotiaat saavat todennäköisesti vielä jatkaa harjoittelua salilla.

Kiitos kaikille jälleen kerran ymmärryksestä ja tuestanne haastavassa tilanteessa! Pitkittynyt vaje harrastajamäärissä on koetellut aika tavalla seuran taloutta, mutta eiköhän tästäkin tavalla tai toisella selvitä.

Otamme avosylin vastaan kaikki ideat ja toiveet treenimuodoista ja harjoittelun toteutustavoista sulun keskellä.

Turvallista kevättä kaikille!