Kategoriat
Etusivu Yleinen

Taekwondourheilijat 2011 tarvitsee apuasi!

Koronavirus on vaikuttanut jokaisen elämään kuluneen vuoden aikana. Myös urheiluseuratoiminta on ollut haasteellista. Taekwondourheilijat 2011 on varmasti monia muita paremmassa asemassa, sitoutuneiden harrastajien oltua mukana haasteista huolimatta. Lisäksi olemme pyrkineet aina tarkkaan talouden pitoon ja taloudellinen asemamme olikin pandemian alussa varsin vahva. Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet vaikeita päätöksiä, mutta olemme pystyneet kuitenkin pitämään seuran toiminnassa ja ennen kaikkea järjestämään taekwondoharjoituksia jäsenillemme.

Taloudelliset voimavaramme ovat nyt kuitenkin ehtymässä. Vähentyneet harrastajamäärät yhdessä kiinteiden kulujen joustamattomuuden kanssa on mahdoton yhtälö. Siksi pyydämmekin jokaisen apua. Pienikin tuki on tarpeen ja olemme siitä kiitollisia.

Haluamme että voimme tarjota laadukasta harrastustoimintaa ja menestyä urheilullisesti myös tulevaisuudessa. Ole mukana takaamassa toimintamme jatkuminen myös tulevina vuosina.

Voit joko liittyä tukijäseneksi haluamallasi summalla tai hankkia harrastuksen taikka harrastusvarusteita vähävaraiselle lapselle tai nuorelle.

Hanki harrastus tai varusteita vähävaraiselle

Lahjoittamalla 30€ tarjoamme taekwondopuvun vähävaraiselle lapselle tai nuorelle.

Lahjoittamalla 50€ tarjoamme kuukauden harjoittelua ilmaiseksi vähävaraiselle lapselle tai nuorelle.

Lajoittamalla 150€ tarjoamme 3 kuukautta harjoittelua ilmaiseksi vähävaraiselle lapselle tai nuorelle.

Tehtyäsi lahjoituksen, annamme sinulle lahjakortin, jonka voit luovuttaa joko tuntemallesi henkilölle tai hakemuksien perusteella valitsemallemme alle 16-vuotiaalle. Mikäli et halua henkilökohtaisesti luovuttaa korttia, teemme sen puolestasi.

Maksa valitsemasi summa pankkitilille FI5351610520054168 / Taekwondourheilijat 2011 Ry. Kirjaa viestikenttään tunnus “Nuorten harrastamisen tuki”, oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi:

Nuorten harrastamisen tuki
Mikko Mallikas
mikko.mallikas@gmail.com

 

Tukijäseneksi liittyminen

Jos haluat tukea Taekwondourheilijoiden toimintaa ilman velvoitteita, voit helposti liittyä tukijäseneksi. Maksa haluamasi summa, kuitenkin vähintään 10 € pankkitilille FI5351610520054168 / Taekwondourheilijat 2011 Ry. Kirjaa viestikenttään tunnus “kannatus”, oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi:

Kannatus
Mikko Mallikas
mikko.mallikas@gmail.com

Jos sinulla on halua tukea seuraamme jollain muulla tavalla, olemme avoimia ehdotuksille. Ota yhteyttä!

Taekwondourheilijat 2011 kiittää jo etukäteen!