Kategoriat
Etusivu Yleinen

Taekwondourheilijat 2011 tarvitsee apuasi!

Yksityishenkilönä voit tukea seuramme toimintaa ja harrastajia. Pienikin summa on merkittävä! Voit joko liittyä tukijäseneksi haluamallasi summalla tai hankkia harrastuksen taikka harrastusvarusteita vähävaraiselle lapselle tai nuorelle.

Hanki harrastus tai varusteita vähävaraiselle

Lahjoittamalla 25€ tarjoamme kuukauden harjoittelua puoleen hintaan vähävaraiselle lapselle tai nuorelle.

Lahjoittamalla 50€ tarjoamme 2 kuukautta harjoittelua puoleen hintaan tai kuukauden harjoittelua ilmaiseksi vähävaraiselle lapselle tai nuorelle.

Lajoittamalla 150€ tarjoamme 6 kuukautta harjoittelua puoleen hintaan tai 3 kuukautta ilmaiseksi vähävaraiselle lapselle tai nuorelle.

Tehtyäsi lahjoituksen, annamme sinulle lahjakortin, jonka voit luovuttaa joko tuntemallesi henkilölle tai hakemuksien perusteella valitsemallemme alle 16-vuotiaalle. Mikäli et halua henkilökohtaisesti luovuttaa korttia, teemme sen puolestasi.

Maksa valitsemasi summa pankkitilille FI5351610520054168 / Taekwondourheilijat 2011 Ry. Kirjaa viestikenttään tunnus “Nuorten harrastamisen tuki”, oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi:

Nuorten harrastamisen tuki
Mikko Mallikas
mikko.mallikas@gmail.com

 

Tukijäseneksi liittyminen

Jos haluat tukea Taekwondourheilijoiden toimintaa ilman velvoitteita, voit helposti liittyä tukijäseneksi. Maksa haluamasi summa, kuitenkin vähintään 10 € pankkitilille FI5351610520054168 / Taekwondourheilijat 2011 Ry. Kirjaa viestikenttään tunnus “kannatus”, oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi:

Kannatus
Mikko Mallikas
mikko.mallikas@gmail.com

Jos sinulla on halua tukea seuraamme jollain muulla tavalla, olemme avoimia ehdotuksille. Ota yhteyttä!

Taekwondourheilijat 2011 kiittää jo etukäteen!